Doorzoek volledige site
05 juni 2019

Akoestische panelen met strak, minimalistisch design

Illustratie | © Triplaco
Illustratie | © Triplaco

Decospan heeft op de beurs Interzum in Keulen het nieuwe gamma akoestisch absorberende fineerproducten  ‘Woodcoustics’ gelanceerd. Dit uitgebreid akoestisch gamma heeft een Interzum award 2019  gewonnen, en werd samen met specialist akoestiek Triplaco ontwikkeld. 

Woodcoustics ontwikkelt en produceert een reeks akoestische dempende producten, die niet alleen tegemoet komen aan de wensen van de diverse specialisten uit de interieurbouw, maar ook voldoen aan de hedendaagse eisen en regels.

“De combinatie van de hedendaagse bouw- en inrichtingsstijl - met een strak, minimalistisch design en harde materialen - met open binnenruimtes is een echte nachtmerrie voor iedereen die een aangename binnenakoestiek wil realiseren. Zij krijgen immers steeds te maken met een irritante nagalm, die ook zorgt voor een onaangenaam en storend akoestisch binnenklimaat,” vertelt division manager Kristoff Ver Eecke.

“Met onze geperforeerde houten akoestische panelen dempen of absorberen wij het geluid, waardoor de storende nagalm verdwijnt. Ze zijn dan ook ideaal voor ruimtes waar veel mensen samenkomen, zoals auditoria, vergaderruimtes en kantoren, maar ook voor zorginstellingen, sportcentra, horecatoepassingen, ….”

GERELATEERDE DOSSIERS