Doorzoek volledige site
01 mei 2010 | RUBEN WAGEMANS

Internationale Aluminium Conferentie INALCO 2010

Nederland is gastheer van de 11e Internationale Aluminium Conferentie INALCO 2010 getiteld ‘New Frontiers in Light Metals‘. Dit congres wordt gehouden van 23 tot 25 juni 2010, in het Congrescentrum van de TU Eindhoven.
Nederland is gastheer van de 11e Internationale Aluminium Conferentie INALCO 2010 getiteld ‘New Frontiers in Light Metals‘. Dit congres wordt gehouden van 23 tot 25 juni 2010, in het Congrescentrum van de TU Eindhoven. Patrick de Schrynmakers, directeur van de Europese Aluminium Associatie (EAA) opent het congres.

Meer dan 70 experts van universiteiten, onderzoekinstituten en productiebedrijven uit 18 landen leveren een bijdrage voor mondelinge of posterpresentatie op dit 3-daagse congres. Een expositie van toonaangevende bedrijven en een excursieprogramma completeren het geheel.

Deze driejarige wetenschappelijke conferentie wordt ditmaal georganiseerd door de TU Eindhoven en de TU Delft, in samenwerking met de onderzoekinstituten TNO en M2i, het Aluminium Centrum en sponsoring partners Bayards Aluminium Constructions, NEDAL Aluminium, Alcoa Architectuursystemen, ATP Kurvers en Aluminium 2010 -s werelds grootste aluminium beurs- in Essen(D). De advies- en wetenschappelijke commissie bestaat uit vertegenwoordigers van prominente onderzoekinstituten, organisaties en de aluminiumindustrie van over de gehele wereld.

De Internationale Aluminium Conferentie INALCO 2010

Doel van het congres is vooruitgang in de ontwikkeling en toepassing van aluminium te belichten. De doelstelling van de internationale aluminium conferentie (INALCO) is onderwerpen voor te stellen en te bespreken relevant voor een verscheidenheid aan producten en constructies in aluminium. Dit wordt bereikt door de kennis en ervaring uit te wisselen tussen onderzoekers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Het programma bestaat uit lezingen van key-note sprekers naast mondelinge en poster presentaties die door de deelnemers worden gepresenteerd.

Plaats

TU Eindhoven
Nederland

Datum

23 juni - 25 juni 2010

Programma

Het programma vindt u op de site van INALCO.

GERELATEERDE DOSSIERS