Doorzoek volledige site
Dossier

Badkamer

Geberit Renova: een badkamer op eenvoudige wijze renoveren

Geberit Renova: een badkamer op eenvoudige wijze renoveren

14-01-2021 De Renova badkamerseries bieden gezamenlijk een breed en volledig aanbod in het basisassortiment, zowel op het gebied van prijs, design als functionaliteit. De Renova-familie bestaat uit de basis badkamerseries Renova, Renova Plan - compleet met meubelprogramma - en Renova Compact. Deze laatste serie biedt XS-oplossingen voor kleine badkamers. De Renova-familie is kostenefficiënt en uitermate geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Tegelijkertijd is de serie bijzonder kwalitatief en biedt het veel mogelijkheden en slimme oplossingen. Het ontwerp is met zijn ronde of rechthoekige design tijdloos en stijlvol. Optioneel is het speciale KeraTect® glazuur voor keramiek. Met de Renova badkamerseries kan een badkamer op een eenvoudige en voordelige manier worden gerenoveerd.

Badkamerserie Geberit ONE: elementen worden slim in de muur verwerkt

Badkamerserie Geberit ONE: elementen worden slim in de muur verwerkt

18-11-2020 Met de nieuwe badkamerserie ONE zet Geberit voluit in op innovatie. Door verschillende oplossingen niet tegen maar in de muur te plaatsen, wordt er creatief gebruik gemaakt van de ruimte. Functionaliteit en design gaan op een vernieuwde wijze hand-in-hand. Denk aan de spiegelkast, de wastafelsifon, de douchewand en douchenis. Niet alleen het verwerken van producten in de muur zorgt voor een ruimtelijke aanblik, ook het minimalistische, slanke design van de meubels en het keramiek laat de badkamer ruimtelijk voelen. Alle producten zijn voorzien van bijzondere details, die het comfort van de badkamer verhogen en een flexibele inrichting mogelijk maken.

Sommige gewoontes in openbare toiletten mogen we niet doorbreken

Sommige gewoontes in openbare toiletten mogen we niet doorbreken

02-11-2020 Het huidige advies om massaal van thuis te werken, en om publieke gebouwen te sluiten om zo de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën te helpen voorkomen, heeft gevolgen voor de dinkwaterinstallatie. Het is extra belangrijk onderhoud aan deze drinkwaterinstallaties te laten doorgaan. Want wanneer deze niet meer of gedeeltelijk in gebruik zijn, kunnen bacteriën zich gemakkelijk vestigen in de biofilm (een geheel van micro-organismen dat zich aan elkaar en aan een oppervlak in contact met water vasthecht). En afgezien van de huidige situatie moeten we ervoor zorgen dat goede hygiënische gewoontes worden versterkt en ook in de toekomst worden voortgezet in onze openbare sanitaire voorzieningen.

224 resultaten gevonden