Doorzoek volledige site
01 april 2011 | HP

Vectorworks 2011

Op Architect@Work krijgen de bezoekers naast een overzicht van de laatste nieuwigheden van bouwmaterialen en -producten ook de mogelijkheid om meer uitleg te verkrijgen omtrent specifieke software voor de bouwwereld. Zo laat Designexpress er u kennismaken met de nieuwste versie van Vectorworks.

Op Architect@Work krijgen de bezoekers naast een overzicht van de laatste nieuwigheden van bouwmaterialen en -producten ook de mogelijkheid om meer uitleg te verkrijgen omtrent specifieke software voor de bouwwereld. Zo laat Designexpress er u kennismaken met de nieuwste versie van Vectorworks.Vectorworks wordt in de Benelux gebruikt door 15.000 professionals. Wereldwijd telt het programma 500.00 gebruikers. Het bestaat zowel voor Mac als PC, en is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Dankzij de verschillende gespecialiseerde sectorversies is het inzetbaar in diverse branches van de bouwwereld.

 

Met de nieuwe Vectorworks 2011 wil het tekenprogramma zijn positie als gebruiksvriendelijk CAD- en BIM-programma verder versterken. De nieuwe Vectorworks laat architecten en interieurprofessionals toe hun muren en vloeren met correcte 3D-componenten te tekenen zoals holle welfsels, snelbouwsteen, harde isolatieplaat of uitvullaag. Hierbij sluiten muren en vloeren in doorsnede altijd correct op elkaar aan. Daardoor zijn de hoeveelheden die je afleidt van het BIM-model bijzonder nauwkeurig, en is de kostprijs van het gebouw makkelijker te ramen.


Ook voor minder technische situaties biedt Vectorworks 2011 voordelen. Dankzij de nieuwe push-pull-technologie is een 3D-volumestudie even snel klaar als een 2D-tekening. Beide zijn trouwens volledig geïntegreerd: wat je in 2D tekent, is altijd zichtbaar, bruikbaar en aanpasbaar in 3D - en omgekeerd. 


Bovendien ben je met de nieuwe rendermotor zeker van perfecte 3D-visualisaties. Die nieuwe rendermotor is gebaseerd op CINEMA 4D, het 3D-programma dat in tal van Hollywoodprodukties gebruikt wordt en dat alom geprezen wordt om zijn snelheid, kwaliteit en stabiliteit. Dankzij die nieuwe rendermotor verloopt de uitwisseling met CINEMA 4D vlekkeloos.

De featurelijst van Vectorworks 2011 is best lang te noemen. Daarom nodigt Designexpress de bezoekers van Architect@Work in Kortrijk graag uit om Vectorworks Architectuur & Interieur zelf te komen ontdekken op stand nr. 142.


Meer informatie en een gratis demoversie vind je op www.vectorworks.be

 


GERELATEERDE DOSSIERS