Doorzoek volledige site
21 januari 2014 | KEVIN MOENS

Deceuninck combineert prestaties en esthetiek op Batibouw

Wie bouwt of renoveert, moet heel wat keuzes maken. Functionele en energetische keuzes, maar ook esthetische keuzes. Deceuninck tracht op al die vragen een antwoord te bieden op Batibouw met performante raam- en deurprofielen Zendow#neo en de mogelijkheid tot 360°-gekleurde ramen en deuren.
Wie bouwt of renoveert, moet heel wat keuzes maken. Functionele en energetische keuzes, maar ook esthetische keuzes. Deceuninck tracht op al die vragen een antwoord te bieden op Batibouw met performante raam- en deurprofielen Zendow#neo en de mogelijkheid tot 360°-gekleurde ramen en deuren.
Zendow#neo

De nieuwste serie raam- en deurprofielen van Deceuninck, Deceuninck Zendow#neo, maakt niet langer gebruik van standaard-gegalvaniseerde versterkingen binnen de profielen. Bij de Deceuninck Zendow#neo Standaardoplossing worden zowel kader als vleugel voorzien van een thermische versterking. De kern hierbij bestaat uit schuim van gerecycleerd pvc en staaldraad. De Deceuninck Zendow#neo Premium-oplossing maakt gebruik van thermische versterkingen in het kaderprofiel enerzijds en van continue structurele glasvezels in het 6-kamervleugelprofiel anderzijds. Optimale thermische prestaties zijn hiervan het onmiddellijke resultaat. Zo haalt zelfs de basisuitvoering van het Deceuninck Zendow#neo raam- en deursysteem voorzien van hoogrendementsbeglazing makkelijk 1,2 W/m²K. Met de Deceuninck Zendow#neo Premium-oplossing zijn nog lagere – en dus betere – waarden mogelijk. Zelfs tot 0,65 W/m²K.


360°-gekleurde ramen en deuren

Naast energiebesparing wil het oog natuurlijk ook wat. Vandaar dat de volledige kleurencollectie van Deceuninck, of het nu gecoate of bekleefde kleuren betreft, speciaal ontworpen werd om de (toekomstige) huiseigenaar bij deze belangrijke beslissing te helpen. Elke kleur uit het Deceuninck-assortiment heeft tal van kwaliteitstests ondergaan en beschikt over ATG technische goedkeuringen. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan de UV-bestendigheid en kleurvastheid. Zo behouden volgens het Deceuninck de kleuren zelfs na verschillende jaren nog altijd de frisheid van de eerste dagen.

Omniral-ramen en -deuren zijn integraal gekleurd aan de 4 zijden van de profielen, tot de binnenlijst toe. Het op vandaag beschikbare kleurassortiment splitst zich op in zowel Uni- als Bicolours. Unicolour-ramen en -deuren zijn aan de binnen- en buitenkant in eenzelfde kleur gekleurd. Bicolors bieden tijdloze beige- en wittinten voor de binnenzijde en universele kleuren aan de buitenzijde aan.

Bezoek Deceuninck op Batibouw op stand 4.212.

GERELATEERDE DOSSIERS