Doorzoek volledige site
Dossier

Domotica en elektriciteit

Stekerbaar installeren: tijd winnen en kosten besparen

Stekerbaar installeren: tijd winnen en kosten besparen

10-02-2020 Sinds de introductie van stekerbaar installeren op de markt, hebben het principe en de producten die het mogelijk maken sterk aan populariteit gewonnen. Ook installateurs hebben wel oren naar oplossingen die hun werk eenvoudiger, minder tijdrovend en bovendien kostenbesparend maken. De evolutie is nog niet ten einde: opkomende evoluties in de bouwsector zoals BIM en circulair bouwen, maken stekerbaar installeren nog meer dan voorheen de uitgelezen keuze.

VELUX lanceert nieuw intelligent, op sensoren gebaseerd systeem

VELUX lanceert nieuw intelligent, op sensoren gebaseerd systeem

07-08-2018 De VELUX Group, de wereldwijde marktleider in de productie van dakvensters, en Netatmo, de Franse marktleider in smart objecten voor een veiliger en slimmer huis lanceren VELUX ACTIVE with NETATMO, de eerste ‘plug and play’ smart home oplossing waarmee dakvensters, gordijnen en rolluiken kunnen worden bediend aan de hand van sensoren. Hiermee pakt VELUX uit met een primeur en biedt het een antwoord op de wereldwijde groeiende vraag naar intelligentere en gezondere woningen.

Legrand lanceert doelbewust gecontroleerd ‘intelligent verdeelbord’

Legrand lanceert doelbewust gecontroleerd ‘intelligent verdeelbord’

08-02-2018 Er is een groeiend bewustzijn over de steeds schaarser wordende natuurlijke energiebronnen. Op de markt neemt het belang van energie-efficiëntie dan ook toe. Meten is weten, is daartoe een essentiële eerste stap. Supervisie, met name de controle vanop afstand over de schakel- en verdeelinrichting, is de tweede en zonder twijfel nog belangrijkere actie. Daarom introduceert Legrand vandaag EMS CX³, een nieuw systeem dat instaat voor controle en beheer van het energieverbruik in utilitaire en industriële gebouwen. 

42 resultaten gevonden