Doorzoek volledige site
Dossier

Gevelinnovaties

Wat een geluk om in een dergelijk gebouw te kunnen sporten!

23-05-2019 In de gemeente Celles-en-Hainaut kunnen de bewoners sinds februari 2019 sporten, dansen of yoga beoefenen in een nagelnieuwe sporthal met een uiterlijk dat zich duidelijk onderscheidt van andere realisaties in haar soort. Wat geeft dit complex een uniek karakter? De gevel van het gebouw en de Rockpanel Woods-panelen waarmee hij bekleed is. De gevelpanelen blinken uit door de variatie die ze creëren, zowel qua kleur als dimensies.    

Kleurrijke gevels sieren fraai appartementencomplex

09-05-2019 Aan de oevers van de Ijzer in Diksmuide verrees de voorbije maanden het eerste blok van het langverwachte Ijzerparel-project. Een naam die de lading volledig dekt, want het recent opgeleverde gebouw manifesteert zich als een fraai architecturaal hoogstandje. Dit is onder meer te danken aan de markante gevels, die bekleed zijn met EQUITONE [tectiva]- en [pictura]-panelen. De combinatie van roomwitte, bruine en oranje gevelelementen resulteert in een stijlvolle uitstraling die de prestigieuze locatie alle eer aandoet.

Donkere gevelsteen matcht met legendarisch ginmerk

15-04-2019 De beroemde Hendrick’s Gin Distillery bevindt zich aan de zuidwestkust van Schotland. Michael Laird Architects en het Design Team kregen de opdracht om een speciaal gebouwde distilleerderij voor Hendrick’s Gin van William Grant & Sons te ontwerpen. William Grant & Sons Ltd. produceert sterkedranken als Schotse whisky, vodka, gin en rum. De nieuwbouw zou fungeren als nieuw iconisch onderkomen voor hun excentrieke Hendrick’s Gin. Voor de gevellbekleding werd gekozen voor de donkere gevelsteen linea 7021 van Vande Moortel.

351 resultaten gevonden