Doorzoek volledige site
Dossier

Glas

Castellana 77, een duurzaam gebouw met een glazen gevel van Guardian Glass

03-07-2019 In het hart van het financiële centrum van Madrid, in de wijk AZCA staat Castellana 77, een gebouw dat twintig jaar lang buiten gebruik is geweest, maar dankzij luis vidal + arquitectos een nieuw iconisch leven heeft gekregen. De oorspronkelijke toren uit 1977 is nu een kantoorgebouw van 62 meter hoog die zich op zijn eigen bijzondere manier tegen de skyline van de stad aftekent. Na de restauratie is het gebouw de leider op het vlak van energie-efficiëntie en duurzaamheid en kreeg het de prestigieuze LEED-platinum certificering. De glasproducten met hoge prestaties van Guardian Glass voor de gevel droegen bij tot het behalen van deze LEED-certificering.

Actieve beglazing biedt oplossing voor elke ruimte

07-06-2019 5 watt: dat is alles wat u nodig heeft om PRIVA-LITE transparant te maken. Dat is vier keer minder dan de energie die uw laptop verbruikt. 20 jaar: Dit is hoe lang we hebben gewerkt aan PRIVA-LITE-technologie. Daarom kunnen we een complete set uitgebreide oplossingen en systemen aanbieden met dit intelligent glas. 77%: dit is de lichttransmissiewaarde van PRIVA-LITE in de translucente staat. Dankzij dit kunt u genieten van het comfort van perfect verlichte ruimtes

Guardian Glass glazen omhulsel geïnstalleerd op Punta de Mar

12-03-2019 De architectenstudio Mano de Santo en KMZero, Open Innovation Hub, onderdeel van Martinez Group, koos voor Guardian Glass, toen ze Punta de Mar, de eerste drijvende, dynamische en vooruitstrevende accommodatie in Spanje ontwierpen. Dit innovatieve project, dat door de start-up Punta de Mar werd ontwikkeld, wil het concept belevingstoerisme naar een hoger niveau tillen. Het eerste prototype staat al in Club Náutico in Denia op de Middellandse Zee.

113 resultaten gevonden