Doorzoek volledige site
14 mei 2013 | KEVIN MOENS

Nieuwe bestekservice voor kunststof dakafdichting

Op een nieuwe website lanceert RENOLIT een handige en eenvoudig te gebruiken bestekservice voor kunststof dakafdichting. Deze bestekservice leidt in enkele stappen tot een aangepast bestek.
Op een nieuwe website lanceert RENOLIT een handige en eenvoudig te gebruiken bestekservice voor kunststof dakafdichting. Deze bestekservice leidt in enkele stappen tot een aangepast bestek.
Vragenformulier

Nadat de architect een productkeuze heeft gemaakt krijgt hij een eenvoudig vragenformulier voorgeschoteld waarin hij zijn eisen betreffende de isolatie, brandclassificatie, dampscherm en dakbedekking dient toe te lichten. Eens dat gebeurd is kan de architect een bestek uploaden of doorsturen in zowel pdf- als Wordformaat. De bestekservice is toepasbaar voor 85% van de mogelijke dakopbouwen. Voor de speciale dakopbouwen kan nog altijd een afzonderlijk vragenformulier ingevuld worden waarin de speciale eisen in het bestek kunnen worden toegelicht.

De huidige website www.alkorproof.com blijft momenteel nog een tijdje actief tot de inhoud ervan volledig en internationaal geïmplementeerd is onder het nieuwe www.renolit.com/waterproofing-roofing