Doorzoek volledige site
21 april 2012 | LIESBETH VERHULST

Girsberger brengt conferentietafel Adapt op de markt

Met Adapt heeft Girsberger een nieuw tafelsysteem op de markt gebracht dat specifiek werd ontworpen voor representatieve conferentieruimtes. Met de systeembouwdelen kunnen zowel kleinere als omvangrijke tafelstructuren opgebouwd worden.

Met Adapt heeft Girsberger een nieuw tafelsysteem op de markt gebracht dat specifiek werd ontworpen voor representatieve conferentieruimtes. Met de systeembouwdelen kunnen zowel kleinere als omvangrijke tafelstructuren opgebouwd worden.De basisstructuur van Adapt is samengesteld uit lengte- en breedteprofielen van massief staal die verchroomd of vernikkeld kunnen worden. De tafelbladen worden vervaardigd uit massiefhout. Girsberger biedt keuze uit verschillende houtsoorten zoals eik, noten, kers en essenhout. Zowel het onderstel als de tafelbladen kunnen op maat gemaakt worden, zowel wat de vorm als de afmetingen betreft. 

 

Bij de ontwikkeling van het onderstel heeft Mathias Seiler, de ontwerper van Adapt, bewust afgezien van een opvallende vormgeving. Zijn intentie bestond erin het tafelblad op de voorgrond te doen treden. Daarnaast besteedde Seiler bijzondere aandacht aan de ontwikkeling van de optioneel ingebouwde mediaboxen. Om het serene aspect van het tafelblad niet te verstoren, zijn de mediaboxen uit hetzelfde materiaal vervaardigd als het tafelblad. Deze mediabox voorziet de gebruikers van een aansluiting voor laptops of projectors aan de stroomvoorziening en eventueel aan een datanetwerk.