Doorzoek volledige site
17 juni 2013 | KEVIN MOENS

Scandinavisch geïnspireerd design zorgt voor woonkamergevoel op kantoor

De ideale werkplek wordt anno 2013 gekenmerkt door een ongedwongen sfeer, omkaderd door knap vormgegeven design. De nieuwe Authentic Nordic 101 van BuzziSpace sluit aan bij die innovatieve gedachtegang onder het motto ‘thuis op kantoor’. De stoel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: flat en 3D.
De ideale werkplek wordt anno 2013 gekenmerkt door een ongedwongen sfeer, omkaderd door knap vormgegeven design. De nieuwe Authentic Nordic 101 van BuzziSpace sluit aan bij die innovatieve gedachtegang onder het motto ‘thuis op kantoor’.

Met de nieuwe Authentic Nordic 101, geïnspireerd op de retrostijl, wil het label bureauomgevingen een warme en huiselijke inrichting geven.
Thuis op kantoor

De nieuwe Authentic Nordic 101-eenzitter is geïnspireerd op Scandinavisch design. De Deense designer Stäffan Thomasen stond dan ook in voor de vormgeving. De stoel valt op dankzij zijn vintagelook, maar is ontwikkeld met de modernste technieken en wordt met veel zorg en kunde geproduceerd in de Verenigde Staten. Op die manier combineert BuzziSpace Belgische knowhow, Scandinavische feel en Amerikaanse productie.
Hoge Noorden

De Authentic Nordic 101 is de eerste telg in de Authentic Nordic-lijn van nieuwe ontwerpen, geïnspireerd door het Hoge Noorden. De Authentic Nordic 101 is verkrijgbaar in de stoffen BuzziFabric (24 kleuren) en BuzziRough (23 kleuren). Bovendien bestaat de stoel in twee uitvoeringen: Flat en 3D. De Flat-versie heeft een vlak zitvlak, terwijl de 3D-uitvoering een zitvlak met ribbels meekreeg. De afmetingen van het nieuwste ontwerp van BuzziSpace zijn 67,5 x 78,5 x 78,5 cm.

GERELATEERDE DOSSIERS