Doorzoek volledige site
Dossier

Keuken

Trend: ruwe en ruige materialen vinden hun weg naar ons interieur

28-09-2018 Ruw, ruig en imperfect design doet de harten sneller slaan dit najaar. Klinisch wit is de laan uitgestuurd en dat is goed nieuws voor de Dekton Industrial reeks en Silestone loft series. Dekton Industrial liet ons al kennismaken met kleuren zoals Nilium en Trilium. Nu komt daar Soke, Lunar, Kreta en Laos bij. Maar ook de nieuwe Silestone® structuur Raw brengt voelbare toegevoegde waarde. Een strak gelijnd interieur met een toets imperfectie en textuur creëert een bijzondere sfeer in het interieur, en daar zien we harmonie met de nieuwe collecties van Dekton en Silestone.

Designkranen sieren hedendaagse badkamers en keukens

06-09-2017 Bij GROHE is design meer dan alleen esthetische opsmuk. Het is naast technologie, kwaliteit en duurzaamheid een uitermate belangrijke pilaar van het merk. De toewijding van het GROHE inhouse designteam, onder leiding van Michael Seum, is dan ook zeer groot om de meest relevante en inspirerende designs in de sanitaire branche te ontwikkelen. Nieuwe reeksen kranen worden gelanceerd maar ook oudere modellen worden herbekeken om ze perfect te doen passen in moderne badkamers en keukens. Dankzij gebruiksvriendelijke verbeteringen en een nieuw design beantwoorden ze aan de hedendaagse normen. Zo lost GROHE niet enkel de rationale verwachtingen van haar consumenten in, maar bieden ze ook een antwoord op emotionele behoeften in huis: ontspanning, privacy en welzijn.

De nieuwe hotspot voor de keuken: GROHE Red® levert kokend heet water in een handomdraai

23-08-2017 Terwijl het GROHE Blue®-keukensysteem gekoeld en gefilterd water levert met de mogelijkheid om het koolzuurgehalte te kiezen - plat, licht bruisend of bruisend - biedt GROHE Red® kokend heet water om warme dranken, soep en andere voedingsmiddelen direct te serveren. GROHE lanceert nu een nieuwe en slimmere versie van zijn warmwatersysteem om te beantwoorden aan de diverse behoeften van gebruikers over de hele wereld.

28 resultaten gevonden