Doorzoek volledige site
Dossier

Plafonds

Vilten plafondsysteem HeartFelt® combineert esthetische en functionele kwaliteiten

Vilten plafondsysteem HeartFelt® combineert esthetische en functionele kwaliteiten

24-08-2021 Het modulaire vilten plafondsysteem  HeartFelt® van Hunter Douglas Architectural werd sinds de introductie in 2017 succesvol toegepast in zeer uiteenlopende projecten. Met dit modulair lineair plafondsysteem geeft Hunter Douglas architecten, installateurs en gebouweigenaren een geavanceerd systeem in handen om de akoestiek in elke ruimte nauwgezet te regisseren. DPG Media, de moederholding van onder meer de commerciële tv-zenders VTM en Q2, koos voor de nieuwe studio van radiozender Joe ook voor HeartFelt®. Met haar unieke geluidsabsorberende performantie beantwoordt het vilten plafondsysteem immers aan de bijzonder hoge akoestische eisen voor een radiostudio.

Plafondoplossingen bieden architecten en aannemers creativiteit bij gebouwontwerp

Plafondoplossingen bieden architecten en aannemers creativiteit bij gebouwontwerp

18-05-2021 De beleving van een gebouw door de creatie van een aangename omgeving neemt toe aan belang, ook voor grote, publieke bouwprojecten. Hunter Douglas Architectural speelt met zijn ingenieuze plafondsystemen in op die trend en biedt zo architecten en aannemers de beste oplossing. Het bedrijf zet in op akoestisch comfort met het Massief Houten Grill plafondsysteem en met het bekroonde HeartFelt® modulaire viltsysteem laat het architecten en aannemers toe creatief om te springen met het ontwerp van een gebouw.

Nieuw hoofdkantoor Van Zon: indrukwekkend future-proof gebouw

Nieuw hoofdkantoor Van Zon: indrukwekkend future-proof gebouw

01-04-2021 Het hoofdkantoor van Horeca Van Zon was sinds 1980 in Hamont-Achel gevestigd. Dankzij de gestage groei de laatste drie decennia werd dit hoofdkantoor hopeloos te klein. Bij gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden, drong een verhuis zich op. Het resultaat? Een indrukwekkend future-proof nieuw gebouw naar een ontwerp van HVC architecten en GDb engineering voor logistiek, opslag (met koeling en diepvries) en kantoren. En dat allemaal met bijzonder veel aandacht voor energie-efficiëntie, getuige daarvan de klimaatplafonds van KREON.

173 resultaten gevonden