Doorzoek volledige site
11 november 2010 | TIM JANSSENS

OWA stelt twee nieuwe plafondsystemen voor

Met Bolero en Sinfonia brengt OWA twee nieuwe planfondsystemen op de markt die een strak design met een goede geluidsabsorptie trachten te combineren. Na het OWAconstruct montagesysteem en de begeleiding door OWA consult tracht het bedrijf zo zijn totaalaanpak verder te zetten.

Met Bolero en Sinfonia brengt OWA twee nieuwe planfondsystemen op de markt die een strak design met een goede geluidsabsorptie trachten te combineren. Na het OWAconstruct montagesysteem en de begeleiding door OWA consult tracht het bedrijf zo zijn totaalaanpak verder te zetten.


Bolero

OWAcoustic® premium Bolero is een vliesbeklede plafondplaat met een glad, fijn gestructureerd oppervlak en een geluidsabsorptiewaarde van 0,85. Met Bolero mikt OWA op ontmoetingsruimten zoals kantoren of klaslokalen. Maar ook in andere ruimten waar een gedempt geluid gewenst is (gangen, lobby’s, foyers,...), kan het gebruikt worden. De vliesbekleding moet zorgen voor een goede lichtreflectie en een elegante look. Bolero valt binnen de OWA Cosmos range. Dat betekent dat plafonds in alle ruimten van een gebouw – kantoren, gangen, foyer, natte ruimten … - met dezelfde uniforme uitstraling kunnen worden gerealiseerd.

Sinfonia

OWAcoustic® premium Sinfonia richt zich ook op een goede akoestiek. Het verschil met Bolero zit in de textuur van de plafondplaat, die bij Sinfonia volledig glad is. Het systeem werd specifiek voor akoestisch gevoelige ruimte als kantoren, vergaderzalen, klaslokalen en aula’s ontwikkeld. Via Sinfonia tracht OWA functionaliteit (ook qua brandveiligheid ) met esthetiek te verzoenen.


Technische info

De Bolero en Sinfonia zijn beide leverbaar in de kleur wit, in de afmetingen 600 x 600, 625 x 625, 600 x 1200 en 625 x 1250 mm. De dikte bedraagt 15 mm.


 

GERELATEERDE DOSSIERS