Doorzoek volledige site
19 januari 2012 | EVA SCHREURS

Hunter Douglas voegt 200C toe aan zijn gesloten plafondgamma

Hunter Douglas, producent van geavanceerde binnen- en buitenzonwering oplossingen, akoestische plafonds en controlesystemen voegt 200C toe aan haar gesloten plafondgamma. Daardoor biedt Hunter Douglas een bijkomende, flexible oplossing voor de meest gangbare bouwmodules.
Hunter Douglas, producent van geavanceerde binnen- en buitenzonwering oplossingen, akoestische plafonds en controlesystemen voegt 200C toe aan haar gesloten plafondgamma. Door de toevoeging van het 200C plafondpaneel aan het huidige gesloten gamma, biedt Hunter Douglas een bijkomende, flexible oplossing voor de meest gangbare bouwmodules.


Nieuw plafondelement 200C in gesloten plafondgamma

Gesloten lineaire plafonds bieden optimale ontwerpvrijheid. Hunter Douglas introduceert het gesloten plafondtype 200C, een flexible oplossing voor de meest gangbare bouwmodules in de hedendaagse architectuur.
 HunterDouglas® 200C is een nieuw 200 mm breed plafondelement, beschikbaar in een brandstabiele stalen uitvoering en in aluminium. De 200C panelen (200 mm breed) worden op maat gemaakt tot een lengte van 6 meter en sluiten perfect aan door middel van een smalle V-groef waardoor het plafond een vlak en gesloten uiterlijk krijgt. In geperforeerde uitvoering – al dan niet voorzien van een ingekleefd akoestisch vlies - zorgt 200C voor een betere akoestiek. 


Flexibiliteit troef door universele drager

Voor het 200C paneel is een specifieke drager ontwikkeld waarop het paneel eenvoudig kan worden ge(de)monteerd voor toegang tot het plenum. Deze universele drager is tevens geschikt voor de types 75C, 150C en 225C zodat verschillende breedtes toepasbaar zijn op dezelfde drager en combinaties met 75C, 150C en 225C mogelijk worden. De 200C panelen worden bevestigd aan een drager die specifiek voor dit paneel is ontwikkeld. De speciale prongmodulering van 25 mm maakt deze drager tevens geschikt voor de 75C, 150C en 225C panelen, waardoor ook verrassende of functionele combinaties mogelijk zijn.

Het lineaire HunterDouglas® 200C paneel combineert functionaliteit en comfort zonder afbreuk te doen aan het esthetische aspect. Deze onderhoudsvriendelijke module biedt een grotere flexibiliteit met behoud van een strak en gesloten plafondoppervlak.  


De brochure met bijkomende informatie vindt u hierGERELATEERDE DOSSIERS