Doorzoek volledige site
17 september 2020

Hunter Douglas Architectural breidt het HeartFelt® assortiment uit met ronde panelen

Illustratie | © Hunter Douglas

Het bekroonde modulaire vilten HeartFelt® systeem voor plafonds en wanden is nu beschikbaar in een rond paneel. Het ronde paneel 40HR64 – met een breedte van 40 mm en hoogte van 64 mm – biedt nu nog meer designmogelijkheden. Net als alle andere lichtgewicht HeartFelt® panelen en baffles, is dit paneel gemaakt van non-woven thermisch vormbare PES-vezels, getest op brandwerendheid, en bieden ze uitstekende akoestische eigenschappen.

HeartFelt® is een modulair, lineair, vilten paneel dat vervaardigd is van niet-geweven thermo-gevormde PES vezels. De lineaire vilten plafondpanelen van HeartFelt® zijn verkrijgbaar in ronde en box-vormige panelen, en kunnen eenvoudig op de speciaal ontwikkelde dragers worden geklikt.

Naast de box-vormige panelen met een hoogte van 55 mm, zijn de grijstinten ook leverbaar in box-vormige panelen met een hoogte van 80 - 105 mm en ronde panelen met een hoogte van 64 mm.

Het modulaire plafondsysteem is geïnspireerd op vilt als intrigerend materiaal voor kleding, meubilair en modeaccessoires. Met dit systeem geeft Hunter Douglas architecten, installateurs en gebouweigenaren een geavanceerd systeem in handen om te zorgen voor de juiste sfeer en om de akoestiek in elke ruimte nauwgezet te regisseren.

GERELATEERDE DOSSIERS