Doorzoek volledige site
05 november 2013 | KEVIN MOENS

Hoog Sammy, kijk omhoog Sammy

Want daar hangen de nieuwe textielplafonds van Armstrong: Fabric Canopy X en Canopy Y. Hiermee kunnen levendige en kleurrijke accenten in een ruimte aangebracht worden. Door de vele keuzes in vorm, maat en kleur van de plafonds kan iedereen hier zijn eigen creatieve invulling aan geven. Het textiel van Fabric Canopy X en Y is afwasbaar en in de kleuren wit, crème, geel, rood, groen, lichtblauw en donkerblauw verkrijgbaar.
 Armstrong introduceert zijn eerste textielplafonds: Fabric Canopy X en Canopy Y. Hiermee kunnen levendige en kleurrijke accenten in een ruimte aangebracht worden. Door de vele keuzes in vorm, maat en kleur van de plafonds kan iedereen hier zijn of haar eigen creatieve invulling aan geven.


Canopy X.Fabric Canopy X

Fabric Canopy X van Armstrong creëert driedimensionale sculpturale vormen, gebruikmakend van versterkt rekbaar textiel. Het textiel is van lichtdoorlatend materiaal en is beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen met maatwerkopties. De standaardafmetingen liggen tussen de 1.500 x 1.500 x 430 mm en 3.000 x 3.000 x 820 mm. Het hoog elastisch materiaal van Canopy X wordt gevormd door twee gebogen roestvaststalen buizen.


Fabric Canopy Y

Bij Fabric Canopy Y worden de uiteindes van het hoog elastisch materiaal middels roestvaststalen ringen en transparante nylon ophangkabels vastgezet. Fabric Canopy Y is in drie-, vier-, vijf- en rechthoekige vorm beschikbaar. De afmetingen zijn divers: van 3m2 tot 9m2. Er is dus volop mogelijkheid om te ‘spelen’ qua hoogtes met de verschillende uiteinden van de diverse vormen.


Canopy Y.

GERELATEERDE DOSSIERS