Doorzoek volledige site
29 april 2015 | KEVIN MOENS

Win $10.000 dankzij de Vectorworks Ontwerpprijs voor studenten

De Vectorworks Ontwerpprijs gaat voor het tweede jaar op zoek naar de meest getalenteerde student-ontwerpers in architectuur, interieur, exterieur en entertainment. De creatiefste ontwerpers maken kans op $10.000 en wereldwijde promotie van hun werk.

Deelnemen is eenvoudig. Studenten dienen voor 31 augustus 2015 hun beste werk in (ongeacht de gebruikte software) en beantwoorden drie korte vragen over hun ontwerp. Een professionele jury kiest vervolgens de meest inspirerende projecten op basis van concept, ontwerp, computergebruik, presentatie en het antwoord op de inhoudelijke vragen.

 

Professionals van morgen

De Vectorworks Ontwerpprijs is een initiatief van producent Nemetschek Vectorworks, Inc. in samenwerking met Design Express, de verdeler van Vectorworks in de Benelux. "De studenten van vandaag zijn de professionals van morgen. Zij moeten creatieve oplossingen bedenken voor nieuwe ontwerpvraagstukken ", zegt Stewart Rom, marketingdirecteur van Nemetschek Vectorworks. "Met deze ontwerpwedstrijd willen we beloftevolle ontwerpers financieel een duwtje in de rug geven, zodat ze hun dromen kunnen waarmaken."

De wedstrijd verloopt in twee fasen. In de eerste ronde wint de laureaat in elke categorie $3.000 (zo'n €2.700) en gratis Vectorworks-software en -training voor zijn/haar faculteit. Alle regionale winnaars stromen vervolgens door naar de internationale Richard Diehl Award, met een prijs van $7.000 (ongeveer €6.500) voor één wereldwijde winnaar.

 

Toelatingsvoorwaarden

  • Student in een ontwerpgerichte opleiding, bachelor of master
  • Project in Vectorworks of andere ontwerpsoftware (max 50 MB - PDF/.mov/.mp4)
  • Inschrijven voor 31 augustus 2015 op www.vectorworks.net/scholarship

 

De winnaars in 2014

Dat de Vectorworks Ontwerpprijs een mooie stimulans is voor beloftevolle studenten, kunnen de laureaten van de eerste editie bevestigen:

Alle winnaars van 2014 zijn te bekijken in de eregalerij.

 

Alle info omtrent de wedstrijd kan je hier raadplegen. 

 

GERELATEERDE DOSSIERS