Doorzoek volledige site
16 november 2010 | DAAN WAUTERS

Nieuwe ArchX 5: handige organisatiesoftware

Softwarebedrijf Xatrax heeft een nieuwe versie van ArchX op de markt gebracht. Dit computerprogramma heeft als doel administratie, taken, tijdregistratie en e-mailverkeer op een efficiënte manier op te volgen en te organiseren. In dat opzicht kan het een bruikbaar hulpmiddel vormen bij de organisatie van een architectenbureau.

Softwarebedrijf Xatrax heeft een nieuwe versie van ArchX op de markt gebracht. Dit computerprogramma heeft als doel administratie, taken, tijdregistratie en e-mailverkeer op een efficiënte manier op te volgen en te organiseren. In dat opzicht kan het een bruikbaar hulpmiddel vormen bij de organisatie van een architectenbureau.

    


Verschillende modules

De ArchX software is beschikbaar in vier verschillende modules.
ArchX.DATA beheert alle contacten, agenda’s en projectinformatie in een centrale database. Het voordeel hiervan is een continuïteit van informatie, waardoor de gegevens steeds bijgewerkt worden.
ArchX.TIME houdt de tijdsduur van de verschillende projecten in het oog. Hierdoor heeft de gebruiker de mogelijkheid tot het hanteren van een betere timing.
ArchX.DOC automatiseert alle administratie en e-mails. Dit kan leiden tot een vlottere workflow binnen het bedrijf.
De vierde module, ArchX.FULL, brengt de vorige drie modules samen in één pakket.

 

 

Daarnaast is er aan dit softwarepakket nog een uitbreiding verbonden, namelijk ArchX.Mobile. Met deze module is het mogelijk om projectgegevens en –documenten te raadplegen via Iphone, Ipad, andere mobiele toestellen of de internetverbinding thuis.Promotiefilmpje ArchXArchX 5

De vijfde versie van ArchX brengt volgens de producent een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Zo werd er in de eerste plaats aandacht besteed aan de verbetering van het gebruiksgemak, door de koppeling tussen de verschillende computersystemen naar een hoger niveau te tillen. Daarenboven zijn er aan dit programma meer dan honderd nieuwe functies gekoppeld, zoals onder andere directe rapportering naar MS Excel, versiebeheer, uitgebreidere financiële mogelijkheden en een praktische zoekfunctie. Bovendien kan ArchX 5 volgens de producent de concurrentie aangaan met mailprogramma’s als MS Outlook en Thunderbird, omwille van de verschillende applicaties die kunnen toegevoegd worden.

 

Meer informatie over dit nieuwe softwarepakket is te vinden op de website van ArchX. Nieuwsgierigen kunnen een kijkje komen nemen op de voorstellingen van ArchX 5 in Antwerpen (25/11/2010)Brussel (30/11/2010)Oostende (02/12/2010) of Hasselt (03/12/2010).

GERELATEERDE DOSSIERS