Doorzoek volledige site
06 november 2013 | KEVIN MOENS

Solibri v9 is uit: betrouwbare informatie onmiddellijk beschikbaar

Solibri Model Checker versie 9 van Solibri, Inc is nu beschikbaar. Deze nieuwe versie is volgens Solibri een stap voorwaarts in het valideren van BIM modellen en de processen die daarbij horen. De nieuwe mogelijkheden van regelsets en een totaal nieuw concept voor licentie- en contentbeheer in de vorm van het Solibri Solution Center zullen naar verwachting voor een hogere productiviteit gaan zorgen. Daarnaast krijgen gebruikers meer flexibiliteit bij het configureren van instellingen.
Solibri Model Checker versie 9 van Solibri, Inc is nu beschikbaar. Deze nieuwe versie is volgens Solibri een stap voorwaarts in het valideren van BIM modellen en de processen die daarbij horen. De nieuwe mogelijkheden van regelsets en een totaal nieuw concept voor licentie- en contentbeheer in de vorm van het Solibri Solution Center zullen naar verwachting voor een hogere productiviteit gaan zorgen. Daarnaast krijgen gebruikers meer flexibiliteit bij het configureren van instellingen.
BCF in Solibri v9

Begin oktober heeft KUBUS de BCF Managers gelanceerd. Hiermee worden problemen gevonden met Solibri direct zichtbaar in ArchiCAD of Revit. Deze intelligente en directe manier van communiceren tussen verschillende soorten software voorkomt tijdrovende communicatieprocessen.

Meer info vindt u hier.

GERELATEERDE DOSSIERS