Doorzoek volledige site
16 januari 2018 | ALEXANDRA CARREMANS

Vescom gordijnstoffen met natuurlijk karakter

Liran Illustratie | Vescom
Faray Illustratie | Vescom
Mioko Illustratie | Vescom

Met nieuwe gordijnstoffen die geïnspireerd zijn door de natuur breidt Vescom haar collectie uit. De nieuwe stoffen Liran, Faray en Mioko hebben een warme en natuurlijke uitstraling en een uitgebreid kleurenpalet. Ze zijn goed te combineren met de nieuwe wandbekleding dessins Onari, Greenbo en Millwood dankzij het organische en natuurlijke karakter.

De collectie bestaat uit uni's, dessins, black outs, dim outs en (akoestische) transparanten. De stoffen zijn Oeko-Tex gecertificeerd, licht- en kleurecht, brandwerend, functioneel, duurzaam en de meesten zijn wasbaar op hoge temperaturen. De dessins vormen een toevoeging voor de binder curtain 01.

 

Gevarieerde keuze

Liran is verkrijgbaar in 15 lichte naturellen en poedertinten. Deze stof heeft een wollige, zachte look en glans. Mioko staat bekend om een softe look en glans. Het nieuwe kleurenpalet bestaat uit 33 kleuren met een variatie van lichte tinten. De neutralen worden afgewisseld met koele uni’s, grijze nuances en modekleuren. Faray, beschikbaar in 18 tinten, is tweezijdig te gebruiken en heeft een natuurlijke, organische look.

GERELATEERDE DOSSIERS