Doorzoek volledige site
08 oktober 2009

Ergeon lanceert CeeLite

Ergeon lanceert het product CeeLite, een ultraplatte energiebesparende verlichting.
Ergeon lanceert het product CeeLite, een ultraplatte energiebesparende verlichting.


Ceelite is flinterdun


CeeLiteTM lec-technologie creëert mogelijkheden waar verlichten voorheen moeilijk was, of vervangt traditionele verlichting op plaatsten waar een gelijkmatige verlichting van het oppervlak wordt vereist.


CeeLite is vooral geschikt als men een oppervlak gelijkmatig wil verlichten


Lec is een flinterdunne lichtbron die kan worden geïntegreerd in vloeren, muren, plafonds of op palen, en ook in voorwerpen met een gebogen oppervlak. De lec-technologie bestaat uit specifiek ontworpen gelaagde lichtplaten, hoog geavanceerde inverters en een beschermend omhulsel.

De chemische producten die in de CeeLite-lichtplaten worden gebruikt zijn milieuvriendelijk en chemisch afbreekbaar. De laminaten op basis van polymeer zijn dezelfde als die in krimpfolieverpakkingen.CeeLite-panelen zijn vervaardigd uit milieuvriendelijk materiaal


Lec-technologie werd o.a. eerder gebruikt om geluidsgestuurde drumstellen te laten oplichten. Dit gebeurde tijdens een concert van de Red Hot Chili Peppers. Tijdens de voorstelling van Madonna’s kledingcollectie voor H&M op NYC’s Fifth Avenue, werden lec-panelen gebruikt als oplichtend display in de vorm van lichtreclame.

GERELATEERDE DOSSIERS