Doorzoek volledige site
Dossier

Vloeren

Veilig en duidelijk terug de (werk)vloer op

Veilig en duidelijk terug de (werk)vloer op

25-06-2020 Steeds meer organisaties stellen hun kantoren weer open voor personeel. Uiteraard met de nodige restricties en voorzorgsmaatregelen. Zo worden medewerkers met afzetlinten, stickers en banners opgeroepen zich aan de 1,5 meter afstand en andere richtlijnen te houden. De combinatie van al deze verschillende communicatiemiddelen kan leiden tot verwarring onder de medewerkers. Tarkett, marktleider op het gebied van innovatieve vloeren en sportveldoplossingen geeft drie tips om duidelijkheid te scheppen op de (werk)vloer.

'Vliegtuigbanden' vervangen door oprolbare emco-entreematten

'Vliegtuigbanden' vervangen door oprolbare emco-entreematten

15-06-2020 In winkelcentrum Stockel Square zijn onlangs de vier entrees esthetisch opgefleurd met nieuwe emco entreematten. De bestaande gesloten entreematten op basis van vliegtuigbanden zijn vervangen door open oprolbare entreematten. Daardoor geschiedt het onderhoud en het reinigen een stuk effectiever. Bovendien wordt veel minder vuil en vocht naar binnen gelopen, hetgeen bespaart op schoonmaakkosten van de binnen gelegen ruimten.

Heterogeen vinyl wordt de nieuwe norm op het vlak van hygiëne

Heterogeen vinyl wordt de nieuwe norm op het vlak van hygiëne

25-05-2020 Ingrijpende gebeurtenissen zoals de huidige coronapandemie veranderen onze kijk op de wereld drastisch. COVID-19 heeft iedereen ertoe gedwongen zijn prioriteiten te herzien, en dat zal niet meteen veranderen. Ook als aannemer, architect of binnenhuisarchitect hebben we onze prioriteiten moeten bijstellen. Meer dan ooit zullen we ervoor moeten zorgen dat ruimtes hygiënisch, onderhoudsvriendelijkheid en virus- en bacterievrij zijn, maar ook alle comfort bieden. Onze taak bestaat er immers in ruimtes te creëren waar mensen zich op hun gemak – en dus ook veilig – voelen.

Mosa lanceert nieuwe Canvas collectie

Mosa lanceert nieuwe Canvas collectie

20-05-2020 Mosa ziet ieder oppervlak als een canvas waarop het leven zich kan ontvouwen. De nieuwste aanwinst in het Mosa-productportfolio, Canvas, is een eerbetoon aan dit idee. De serie viert de kracht van design als kunst voor iedere dag. Deze keramische vloertegels zijn ontwikkeld met het oog op veelzijdigheid en subtiliteit. Met hun verfijnd glinstereffect en tactiele afwerking sturen ze de blik van de kijker zonder specifieke voorkeursrichting over de patronen. Samen met het reliëfdesign en de unieke coating, creëren de tegels een oppervlak dat onderhoudsvriendelijk en slipvrij is.

253 resultaten gevonden