Doorzoek volledige site
Dossier

Vloeren

Ontwerp je eigen vloer met Forbo’s nieuwe Eternal collectie

12-12-2019 Forbo Flooring introduceert haar nieuwe Eternal vinylcollectie. De collectie voorziet in oplossingen voor alle ruimten waar mensen werken, leven, ontspannen, genezen, leren en spelen. Doordat Eternal naadloos aansluit bij de specifieke functie van een ruimte, kunnen gebruikers zich er vrij en zorgeloos bewegen. De beschikbare kleuren en designs zijn zo gevarieerd, dat in iedere ruimte de gewenste sfeer kan worden gecreëerd. Thuis, op reis, op het werk, op school of tijdens het sporten, op ieder moment van de dag.

Nieuwe outdoor-inlagen voor intensief belaste entrees

03-12-2019 Voor het buitenbereik biedt de weerbestendige entreemat emco Marschall Premium een oplossing. Deze entreemat is uitgerust met de nieuwe outdoor-inlagen en daardoor goed bestand tegen grof vuil, zoals as, straatvuil, haren, zand, textielvezels, bladeren, takjes, split, grof zand en kleine kiezelsteentjes. De uiterst slijtvaste entreemat is geschikt voor zware belastingen, zoals kinder- en winkelwagens, rolstoelen en transportkarren.

Emco 3-zone reiniging: 90% reiniging, esthetisch en kostenbesparend

04-11-2019 De emco 3-zone reiniging is een esthetische maatwerkoplossing en is het meest optimale entreematsysteem voor opvang van vuil en vocht. Afhankelijk van de lengte vangt de 3-zone reiniging meer dan 90% vuil en vocht op. Hoe langer de passage, des te sterker het effect. Dankzij het 3-zone reinigingssysteem beschadigt de aangrenzende vloer minder. Bovendien wordt er veel minder vuil en vocht doorgelopen en daardoor wordt bespaard op schoonmaakkosten.

Mosa breidt haar digitale aanbod uit met de 3D-tegelviewer

17-10-2019 Wanneer architecten en ontwerpers op zoek zijn naar de juiste tegels voor hun projecten, doen ze vaak online onderzoek om de benodigde monsters te kiezen. Foto's bieden een eerste indruk, maar je ziet in principe alleen een kleur. Ze laten niets zien van het patroon of reliëf van de tegel. Mosa tilt foto's nu naar een hoger niveau en introduceert een nieuwe kijk op tegels. De tegelfabrikant helpt architecten en ontwerpers om de juiste tegel nog sneller te vinden – met de 3D-tegelviewer.

237 resultaten gevonden