Doorzoek volledige site
Dossier

Vloeren

emco entreematten voor onderscheidend design

16-03-2020 Bij architectuur is exclusiviteit en een onderscheidend design steeds essentiëler. Om die reden heeft emco haar profielmatseries Diplomaat Original en Marschall Original uitgebreid met de exclusieve Diplomaat Premium en Marschall Premium-series. Bij de Premium-series kunt u als inlage kiezen uit meerdere typen schoonloopkwaliteiten in vele onderscheidende kleuren. Zo kunt u met het ontwerp van de entree nog beter aan de wensen van de opdrachtgever voldoen.

Ontwerp je eigen vloer met Forbo’s nieuwe Eternal collectie

12-12-2019 Forbo Flooring introduceert haar nieuwe Eternal vinylcollectie. De collectie voorziet in oplossingen voor alle ruimten waar mensen werken, leven, ontspannen, genezen, leren en spelen. Doordat Eternal naadloos aansluit bij de specifieke functie van een ruimte, kunnen gebruikers zich er vrij en zorgeloos bewegen. De beschikbare kleuren en designs zijn zo gevarieerd, dat in iedere ruimte de gewenste sfeer kan worden gecreëerd. Thuis, op reis, op het werk, op school of tijdens het sporten, op ieder moment van de dag.

Nieuwe outdoor-inlagen voor intensief belaste entrees

03-12-2019 Voor het buitenbereik biedt de weerbestendige entreemat emco Marschall Premium een oplossing. Deze entreemat is uitgerust met de nieuwe outdoor-inlagen en daardoor goed bestand tegen grof vuil, zoals as, straatvuil, haren, zand, textielvezels, bladeren, takjes, split, grof zand en kleine kiezelsteentjes. De uiterst slijtvaste entreemat is geschikt voor zware belastingen, zoals kinder- en winkelwagens, rolstoelen en transportkarren.

244 resultaten gevonden