Doorzoek volledige site
Dossier

Vloeren

Creatieve en veilige vloerkeuze voor actieve kleuters

Creatieve en veilige vloerkeuze voor actieve kleuters

04-01-2021 Verkennen, spelen, creëren, delen en dromen. Dat is wat kinderen in de kleuterschool, maar ook hun leraren, elke dag heel erg bezighoudt. Pas als ze steeds opnieuw dat proces doorlopen, ontwikkelen en verfijnen ze hun mogelijkheden als creatieve denkers. Ze leren hun eigen ideeën ontwikkelen, de grenzen aftasten, experimenteren met alternatieven, input krijgen van anderen, nieuwe ideeën bedenken op basis van hun ervaringen, en nieuwe oplossingen aandragen voor de onverwachte situaties die voortdurend opduiken in hun leven. Een veilig, comfortabel en stimulerend klaslokaal heeft een diepe impact op de manier waarop kinderen voor het eerst de wereld tegemoet treden en helpt ze om beter te denken en te leren. Om de ontwikkeling van hun vaardigheden te stimuleren, moet het concept en design van de hele kleuterschool ertoe bijdragen dat kinderen op een veilige manier actief zijn, interacties aangaan en samenwerken.

USFloors stelde COREtec® STONE CERAtouch voor aan afnemers met roadshows

USFloors stelde COREtec® STONE CERAtouch voor aan afnemers met roadshows

16-12-2020 Van juli tot oktober organiseerde USFloors verscheidene roadshows in diverse Europese landen, waaronder België en Nederland, om zijn nieuwe meerlagige harde klikvloer COREtec® STONE CERAtouch te introduceren aan zijn afnemers. Onder meer in de showrooms, ateliers en magazijnen én op de parkings van de fysieke verkooppunten verschafte de gerenommeerde vloerproducent informatie over de recentste aanwinst in het assortiment. “Iedereen was laaiend enthousiast over het initiatief. Het is zeker voor herhaling vatbaar”, reageert CEO van USFloors – COREtec® Jan Dossche.

TECHNISCHE INFO. Naar dunnere vloeropbouwen

TECHNISCHE INFO. Naar dunnere vloeropbouwen

01-12-2020 De steeds strenger wordende energieprestatie-eisen hebben tot gevolg dat vloeropbouwen vandaag de dag alsmaar dikker worden. Daar waar men bij nieuwbouw reeds van in de ontwerpfase rekening kan houden met de toegenomen dikte van de vloeropbouw, moeten er bij renovatiewerken soms specifieke maatregelen getroffen worden. Er bestaan echter ook verschillende mogelijkheden om de dikte van de vloeropbouw weer te beperken. Ontdek ze in dit artikel verschenen in WTCB Contact n° 66.

274 resultaten gevonden