Doorzoek volledige site
Dossier

Vloeren

Licht vloersysteem met een beperkte opbouw in Antwerps sterrenhotel

Licht vloersysteem met een beperkte opbouw in Antwerps sterrenhotel

12-04-2021 Op de plaats waar tot 2002 de befaamde Zillion discotheek stond, wordt sinds 2017 volop gebouwd aan het nieuwbouwproject ‘The Residence’ dat 93 appartementen, een Moxy hotel, een Colruyt supermarkt, kantoren en een Total tankstation bevat. Aansluitend op de bouwwerken wordt ook de publieke ruimte rondom de nieuwbouwsite heraangelegd. De bijzondere locatie en de verre uitzichten over de Gedempte Zuiderdokken en het justitiepaleis maken van The Residence een uniek project in Antwerpen.

Circulaire, hoogwaardige en praktische vinyl vloerbekleding op rol

Circulaire, hoogwaardige en praktische vinyl vloerbekleding op rol

03-03-2021 De nieuwe collectie losliggende vinyl van Tarkett, Excellence Genius, is speciaal ontworpen voor de gezondheidszorg en ouderenzorg. Deze rollen hoogwaardig vinyl zijn snel te installeren en kunnen na gebruik volledig worden gerecycleerd. Ze zijn ideaal voor snelle renovaties en nieuwbouwprojecten en dragen bij aan een circulaire economie. Excellence Genius is een innovatieve oplossing waarin mens en milieu op de eerste plaats staan, en is volledig in lijn met de toewijding van Tarkett voor Human-Conscious Design™.

Ruimtes ontworpen als blanco canvas

Ruimtes ontworpen als blanco canvas

25-01-2021 “Onze projecten zijn altijd heel doordacht. De focus ligt op een gevoel van ruimte in plaats van op individuele smaak. Onze werkwijze is beïnvloedt door onze architectuurachtergrond; het geeft ons de technische capaciteit om onze ontwerpen te realiseren, en synergie te creëren tussen exterieur en interieur. In nauwe samenwerking met de architecten ontwierpen we de appartementen van binnenuit, waarbij de externe vorm van het gebouw werd beïnvloed door de functionele en ruimtelijke behoeften. Zo kom je tot coherente ontwerpen die de tand des tijds doorstaan”, aldus Vesna Aksentijevic, Associate Director bij het Londense interieurontwerpbedrijf FLINT. Ze vertelt over de bijdrage van de interieurontwerpers van FLINT aan het ontwerp voor de appartementen en entree van Alto in Wembley Park.

284 resultaten gevonden