Doorzoek volledige site
06 juli 2015 | RIK NEVEN

Heb jij al een waaier van Architectura.be en Palindroom?

Om klanten en relaties een duidelijker zicht te geven op de diensten die Architectura.be en Redactiebureau Palindroom aanbieden, hebben we naar aanleiding van de beurs Architect@work  in de vorm van een kleurenwaaier een overzicht gemaakt van al onze activiteiten, doorspekt met interessante citaten van onder meer Tadao Ando, Juliaan Lampens en Rem Koolhaas. 

 “Een brede waaier van diensten voor communicatie in bouw en architectuur”, luidt de titel van onze corporate brochure. Die titel mag u letterlijk interpreteren, want het gaat inderdaad om een waaier.

De waaier kwam er niets te vroeg, want uit gesprekken bleek dat velen niet goed begrepen wat Architectura.be en Redactiebureau Palindroom met elkaar te maken hebben en welke diensten zij nu precies aanbieden. Kort geschetst komt het er op neer dat Redactiebureau Palindroom het overkoepelend bedrijf is, gespecialiseerd in (eind)redactie en vertaling van teksten in bouw en architectuur. Met Architectura.be heeft Palindroom zijn eigen website ontwikkeld, specifiek voor architecten. Daarnaast beidt het nog andere diensten aan zoals seminaries, evenementen en wedstrijden.  

Dit alles staat overzichtelijk en bondig uitgelegd in onze waaier. De boodschap hebben we kracht kunnen bijzetten door ook een aantal testimonials te verzamelen van klanten die al regelmatig met Architectura.be en Palindroom hebben samengewerkt. Op de achterkant van de waaiers hebben we het woord gegeven aan enkele grote architectuurnamen uit binnen- en buitenland. Hier vindt u treffende citaten terug van onder meer Le Corbusier, Mies van der Rohe en Norman Foster, maar ook van enkele Belgische architecten zoal Alfredo De Gregorio, Niklaas Deboutte, bOb Van Reeth en Juliaan Lampens.

Wenst u ook zo’n waaier? Stuur een mail naar info@palindroom.be, dan krijgt u ze binnenkort in uw brievenbus.