Doorzoek volledige site
18 oktober 2010 | RAF LINMANS

30ste editie van Concrete Day op 21 oktober in Brussels Expo

Op donderdag 21 vindt in Brussels Expo de 30ste editie plaats van Concrete Day, het jaarlijkse trefpunt voor de hele betonindustrie dat ook heel wat in petto heeft voor architecten en ingenieurs.
Op donderdag 21 vindt in Brussels Expo de 30ste editie plaats van Concrete Day, het jaarlijkse trefpunt voor de hele betonindustrie dat ook heel wat in petto heeft voor architecten en ingenieurs. 


30ste editie Concrete Day rond thema e-concrete

Concrete Day is als professioneel evenement gegroeid van seminarie tot een vaste waarde als het trefpunt (met congres, beurs, workshops en awards) voor de betonindustrie. Een must voor architecten en andere professionals uit de bouwsector. Omdat Concrete Day dit jaar dertig kaarsjes uitblaast, krijgt deze editie een feestelijk elan met een nieuw passend thema: e-concrete.

Interessante seminaries voor architecten
Concrete Day is naast een beurs en een netwerkingevent ook een congres met een uitgebreid seminarieprogramma. Ook architecten zoals u kunnen er tal van interessante lezingen meepikken. Een kleine greep uit het aanbod:


• 10.40 Zich verwarmen voor de prijs van een koffie per maand, fictie?

Sebastian Moreno-Vaca, voorzitter passiefhuis platform, Architect bij Bureau A2M, lector aan de ULB– LaCambreHorta

• 11.30 Textielbekisting voor structurele betonelementen

Prof. Marijke Mollaert, Vrije Universiteit Brussel

• 11.55 "Concrete thoughts", Rolex Learning Center van l''Ecole Polytechnique

Fédérale in Lausanne
Prof. Manfred Grohmann, Bollinger und Grohmann Ingenieure
Na de middag kiest u uit diverse workshops, die gelijktijdig in drie verschillende ruimtes plaatsvinden. Tijdens die sessies komen ondermeer thema’s zoals eco responsibility, nieuwe richtlijnen voor conformiteitscontrole binnen de norm NBN EN 206-1 en de toekomstperspectieven van de bouwsector aan bod.


PRAKTISCHE INFO

Concrete Day – 30th edition
21 oktober 2010
9.00 u tot 19.00 u
Brussels Expo – paleis 9