Doorzoek volledige site
13 oktober 2010 | AZIZ DARGHAL

Sikkens stelt update ‘Lifestyle colors’ voor

Voor de deelname van Sikkens aan Interieur 2010 in Kortrijk staat de Lifestyle Colors collectie centraal. Het idee achter de collectie is om op een aangename en gebruiksvriendelijke manier professioneel kleurenadvies op te doen.
Voor de deelname van Sikkens aan Interieur 2010 in Kortrijk staat de Lifestyle Colors collectie centraal. Het idee achter de collectie is om op een aangename en gebruiksvriendelijke manier professioneel kleurenadvies op te doen.  De kleurenbox is opgesteld uit 4 sfeerbrochures. Elke brochure bestaat op zijn beurt uit een uitgebreid kleurenpalet van stalen en foto’s.
 
    

The New Generation

Nieuw voor de collectie is de Lifestyle Colors of the New Generation brochure. Deze update stelt negen trendy kleuren voor waarbij de nadruk op traditie en authenticiteit ligt. Een mooi palet met verrassende kleurencombinaties die huiselijk en warm aanvoelen. De kleuren zijn een mooie aanvulling voor een interieur met retro meubilair dat aan een sterke revival bezig is. Voor een bezoek aan de Sikkens stand begeeft u zich naar hal 4 van de Kortrijk Xpo.