Doorzoek volledige site
13 oktober 2010

Slenteren op de Rambla

De Rambla vormt de culturele ader van de INTERIEUR 2010 Design Biënnale. Deze promenade verbindt de twee hoofdingangen aan de Noord- en Zuidkant en creëert op deze manier de verbindingsas tussen de verschillende hallen.
De Rambla vormt de culturele ader van de INTERIEUR 2010 Design Biënnale. Deze promenade verbindt de twee hoofdingangen aan de Noord- en Zuidkant en creëert op deze manier de verbindingsas tussen de verschillende hallen. De Rambla werd gerealiseerd door het Brusselse architectenbureau Office en bureau Goddeeris uit Kortrijk.

 
Buitenzicht van de RamblaOp de Rambla vertoeven o.m.  architecten De Vylder, Vinck en Taillieu,, design bedrijf Established & Sons en Deweer’s art carpet project. In verschillende kamers worden o.m. de Dwelling Lab, ontworpen door Patricia Urquiola en Giulio Ridolfo voor Kvadrat, Flos en BMW, en de home collectie van Maison Martin Margiela getoond.


model van het Rambla-project van architecten De Vylder, Vinck en TailleuAan de Noordingang wordt men voorgesteld aan de standen van designer of the year Bram Boo en eregast Yunya Ishigami. Bovendien bevindt zich op de Rambla een tentoonstelling met als thema ‘Buren’.

In een spiegelende design Kasbah op de promenade, bieden ontwerpers als Andrea Branzi , Jasper Morrison , Alejandro Aravena en galeries als Verzameld Werk, shops als Monocle en collectiviteiten als Droog Design hun nieuwste ontwerp aan.

Volgens de Biënnale is de Rambla dé verbindingsader tussen de verschillende hallen. En dus ook een hoogtepunt van Interieur 2010.Katrien Tans