Doorzoek volledige site
04 november 2010 | RAF LINMANS

Green Good Design Award voor Infrax Torhout

Het project ‘Kantoren Infrax West’ van Crepain Binst Architecture en VK Engineering wordt dit jaar geëerd met het Green Good Design-label. In 2009 kreeg het project Renson, in Waregem langs de E17, reeds deze vermelding. Crepain Binst Architecture en VK Engineering bouwen dus verder aan hun ‘groen’ oeuvre.
Het project ‘Kantoren Infrax West’ van Crepain Binst Architecture en VK Engineering wordt dit jaar geëerd met het Green Good Design-label. In 2009 kreeg het project Renson, in Waregem langs de E17, reeds deze vermelding. Crepain Binst Architecture en VK Engineering bouwen dus verder aan hun ‘groen’ oeuvre.

 
De Award wordt uitgereikt door het Chicago Athenaeum/Europe en het European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies aan architectenbureaus/studiebureaus met een vernieuwende ontwerpbenadering op het gebied van duurzaamheid.

Vorig jaar won het Infrax-gebouw ook de eerste 2020 challenge. Onderaan kan u twee interviews zien die Vlaamsearchitectuur.be afnam van iemand van Crepain Binst en VK Engineering na uitreiking van deze prijs.