Doorzoek volledige site
16 november 2010 | RAF LINMANS

Bogdan en Van Broeck wint twee prijzen op Architectuurbiënnale Boekarest

Maar liefst 2 projecten van Bogdan & Van Broeck Architects vielen op de Architectuurbiënnale Boekarest in de prijzen: De Mouterij in Leuven en de Media en Designacademie in Genk.
Maar liefst 2 projecten van Bogdan & Van Broeck Architects vielen op de Architectuurbiënnale Boekarest in de prijzen: De Mouterij in Leuven en de Media en Designacademie in Genk. 
Huisvestingsproject De Mouterij in Leuven won als enige de medaille van de President van Roemeense Unie van Architecten. Voordien werd het project ook genomineerd door de jury: arch. Nanne de Ru (Juryvoorzitter, Nederland, www.powerhouse-company.com), arch. Lukasz Zagala (Polen), arch. Mariana Celac (Roemeense Unie van Architecten), arch. Michael Buck (Cluj), arch. Cosmina Goagea (Boekarest), arch. Beatrice Lucaci (Timisoara), arch. Adrian Soare (Boekarest) & arch. Mihai Tuca (Sibiu). 


(foto Bogdan + Van Broeck Architects)


De Media en Designacademie in Genk was dan weer de beste in de categorie "Architectuur voor projecten groter dan 1000 m²". Dit project is trouwens ook genomineerd voor het onderdeel scholenbouw van de IPB Challenge.