Doorzoek volledige site
21 april 2011

Architect@Work komt weer naar Kortrijk en Luik

Het bijzondere concept van Architect@Work vindt opnieuw plaats op twee locaties in België. De vijfde moedereditie wordt georganiseerd op 5 en 6 mei in Kortrijk Xpo. De tweede editie in Luik vindt plaats op 26 en 27 mei in La Foire Internationale de Liège (FIL). Het unieke beursconcept van Architect@Work onderscheidt zich duidelijk van andere initiatieven in de bouwsector, onder meer door zijn exclusieve karakter en specifieke focus op innovatie .
Het bijzondere concept van Architect@Work vindt opnieuw plaats op twee locaties in België. De vijfde moedereditie wordt georganiseerd op 5 en 6 mei in Kortrijk Xpo. De tweede editie in Luik vindt plaats op 26 en 27 mei in La Foire Internationale de Liège (FIL) . Het unieke beursconcept van Architect@Work onderscheidt zich duidelijk van andere initiatieven in de bouwsector, onder meer door zijn  exclusieve karakter en specifieke focus op innovatie .
Het succes van dit concept op maat van de (interieur)architect en ingenieursbureaus kan aan diverse factoren toegeschreven worden: Architect@Work toont enkel noviteiten; enkel voorschrijvers worden uitgenodigd; Architect@work is een totaalconcept met een hoogstaand seminarprogramma en de beurslay-out ontworpen door Creative Fo(u)r is onmiddellijk herkenbaar. Architect@Work wordt georganiseerd in samenwerking met NAV, BVA, KBKW en AINB.


ARCHITECT@WORK 2011:

-    donderdag 5 en vrijdag 6 mei 2011 in Kortrijk Xpo
-    donderdag 26 en vrijdag 27 mei 2011 in La Foire Internationale de Liège (FIL)