Doorzoek volledige site
01 april 2011 | EVA SCHREURS

Akoestische plafondsystemen van FURAL op architect@work

De Oostenrijkse plafondexpert FURAL zal aanwezig zijn op de expo architect@work. Vooral de nieuwe akoestische wandsystemen en COLORPRINT, een nieuw oppervlaktesysteem, zullen in de kijker worden gezet.

De Oostenrijkse plafondexpert FURAL zal aanwezig zijn op de expo architect@work. Vooral de nieuwe akoestische wandsystemen en COLORPRINT, een nieuw oppervlaktesysteem, zullen in de kijker worden gezet. FURAL is producent van metalen, akoestische plafonds, met eventueel extra functies. Zo fabriceert FURAL wind- en vuurbestendige plafonds, koelingsplafonds, hygiënische plafonds voor medische toepassingen en sportplafonds die ball-proof zijn.

Nieuwe wandsystemen

De nieuwe wandsystemen van FURAL, die op de beurs architect@work zullen worden tentoongesteld, bieden perspectieven met een hoogwaardige uitstraling. De cassette-elementen van geperforeerd metaal verbeteren niet alleen de akoestiek, maar optimaliseren bovendien het design van de totale ruimte. De combinatie van correcte fabricage en een oppervlak met een hoogwaardige uitstraling zorgt voor een aangenaam gevoel in het kantoor. Er zijn twee montagevriendelijke systemen met zes verschillende, geteste perforatiepatronen beschikbaar.COLORPRINT

Het nieuwe oppervlaktesysteem COLORPRINT van FURAL biedt absolute vrijheid voor het design van plafonds en wanden met metalen cassettes. Met behulp van een speciaal drukprocédé kan elk grafisch ontwerp en decor op de metalen elementen worden gereproduceerd.