Doorzoek volledige site
01 april 2011 | HP

Repro Zaman stelt nieuwe plotter voor op Architect@Work

Op Architect@Work wordt naast nieuwe materialen en bouwproducten ook aandacht besteed aan de praktische zaken van het architectuurberoep. Zo stelt het bedrijf Repro Zaman er de gloednieuwe plotter iPF75x van Canon voor.

Op Architect@Work wordt naast nieuwe materialen en bouwproducten ook aandacht besteed aan de praktische zaken van het architectuurberoep. Zo stelt het bedrijf Repro Zaman er de gloednieuwe plotter iPF75x van Canon voor.


Repro Zaman, startte in 1983 als leverancier tekenmateriaal voor architecten, studiebureau's en bouwbedrijven maar groeide geleidelijk uit tot gespecialiseerd leverancier van GROOTformaat plot-, scan- en kopieeroplossingen voor CAD en GIS toepassingen. De oplossingen omvatten advies, apparatuur, software, materialen, support en technische service.

Tijdens Architect@Work 2011 stellen zij er de Canon iPF750 voor. Deze grootformaat plotter is ideaal voor de CAD- & GIS-markt. De imagePROGRAF iPF750 is een 36”/A0 printer die toonaangevende productiviteit, uitzonderlijke kwaliteit, nauwkeurigheid en een set geavanceerde functies biedt voor een uitstekend rendement.


Compact ontwerp – accountingfunctie – bediening voorkant – A0 in 48 seconden – inkt vervangbaar tijdens printen.