Doorzoek volledige site
01 april 2011 | EVA SCHREURS

NotOnlyWhite presenteert 2 nieuwe kastencollecties op Architect@Work

Na een succesvolle introductie in oktober 2010 van het nieuwe Nederlandse merk NotOnlyWhite by studio Marike Andeweg, is het tijd voor de introductie van de nieuwe kastencollectie Stoore en Grid van ontwerpster Marike Andeweg. De introductie vindt plaats tijdens Architect@Work.

Na een succesvolle introductie in oktober 2010 van het nieuwe Nederlandse merk NotOnlyWhite by studio Marike Andeweg, is het tijd voor de introductie van de nieuwe kastencollectie Stoore en Grid van ontwerpster Marike Andeweg. De introductie vindt plaats op 5 en 6 mei tijdens Architect@Work Kortrijk 2011.

STOORE

Stoore is een flexibele kastencollectie met eenvoud als de essentie van het ontwerp. In plaats van een zichtbare greep is er gebruik gemaakt van een druksysteem om de kasten de openen. Dit tijdloze design is toepasbaar in de meest uiteenlopende omgevingen, van woningen tot hotels.De Stoore collectie is verkrijgbaar in enkele hoogte lade units, dubbele hoogte lade units, units met deuren, kolomkasten en trolleys. Naast de 4 mat lakkleuren, 3 hoogglans lakkleuren en 4 geborsteld eiken afwerkingen, is Stoore ook verkrijgbaar met White Himacs ladefronten of deuren. Himacs fronten in combinatie met de subtiele Natural Oak afwerking geeft een elegante uitstraling aan de badkamer.

GRID

Grid is een flexibele kastencollectie met een subtiel lineair lijnenspel. De 2 lijnen, verticaal of horizontaal, impliceren de positie van de greep. De lade units zijn uitgevoerd met 2 horizontale lijnen en de units met deuren met 2 verticale lijnen. Dit visuele detail geeft de Grid een speciaal en speels karakter zonder te opzichtig te zijn. De fronten worden geopend door middel van een druksysteem.De Grid collectie is verkrijgbaar in enkele hoogte lade units, dubbele hoogte lade units, units met deuren, kolomkasten en trolleys. Voor de afwerking is er de keuze uit 4 mat lakkleuren, 3 hoogglans lakkleuren en 4 geborsteld eiken afwerkingen.