Doorzoek volledige site
01 april 2011 | EVA SCHREURS

Sika op Architect@Work met vernieuwingen in Total Floor Concept & Total Roof Concept

Sika, leverancier van materialen en procédés voor toepassingen zoals waterdichting, verlijming, geluidsdemping, structurele versterking en bescherming van bouw en industriële constructies, staat op de beurs Architect@Work met een paar nieuwe systemen/toepassingen binnen het Total Floor Concept & Total Roof Concept.

Sika, leverancier van materialen en procédés voor toepassingen zoals waterdichting, verlijming, geluidsdemping, structurele versterking en bescherming van bouw en industriële constructies, staat op de beurs Architect@Work met een paar nieuwe systemen/toepassingen binnen het Total Floor Concept & Total Roof Concept.


Total Floor Concept

Sika heeft het volledige gamma vloersystemen – PMMA, PU, Epoxy en cementgebonden vloeren –voor industriële, residentiële en commerciële toepassingen uitgebreid. De nieuwe vloersystemen zijn Sika Comfortfloor en Sika Clean Room.

Sika Comfortfloor is een decoratieve, geluidsabsorberende, naadloze PU vloer met laag VOC-gehalte, speciaal ontwikkeld voor residentiële, openbare en commerciële gebouwen. Dit systeem heeft een flexibiliteit in systeemopbouw om te voldoen aan verschillende eisen, zoals comfort, ontwerp of kosten.


Sika Comfortfloor


Het Sika Clean Room vloersysteem voor toepassingen in de farmaceutische industrie is een lage VOC epoxyvloer dat een oppervlak heeft dat bestand is tegen chemicaliën. Het is beschikbaar in een antistatische versie.


Total Roof Concept

Ook Sika’s gamma daksystemen in kunststof, van groendaken tot parkeerdaken, van verlijmde en mechanisch bevestigde daken tot vloeibare daken, is uitgebreid. De 2 nieuwe items zijn het Pronto Carpark System en het Sika i-cure-systeem.

Het Pronto Carpark System is een snel uithardende, flexibele, oplosmiddelvrije PMMA. Het is een 100% waterdicht systeem doordat het naadloos, verstekt en flexibel is.

Het Sika i-cure-systeem voor lijmen en afdichtingskitten ten slotte is een nieuwe technologie met een innovatief en intelligent uithardingssysteem. Ook dit systeem heeft een laag VOC-gehalte en is gefabriceerd met aandacht voor het milieu.