Doorzoek volledige site
20 mei 2011

Architect@Work voor tweede maal te gast in Luik

Op 5 en 6 mei vormde Kortrijk Xpo het decor voor de succesvolle vijfde moedereditie van Architect@Work. De zustereditie in Luik vindt plaats op 26 en 27 mei in La Foire Internationale de Liège (FIL) . Het unieke beursconcept van Architect@Work onderscheidt zich duidelijk van andere initiatieven in de bouwsector, onder meer door zijn exclusieve karakter en specifieke focus op innovatie. Mediapartner Architectura.be zal op de beurs aanwezig zijn en heeft een uitgebreid dossier rond dit evenement uitgebouwd.
Op 5 en 6 mei vormde Kortrijk Xpo het decor voor de succesvolle vijfde moedereditie van Architect@Work. De zustereditie in Luik vindt plaats op 26 en 27 mei in La Foire Internationale de Liège (FIL) . Het unieke beursconcept van Architect@Work onderscheidt zich duidelijk van andere initiatieven in de bouwsector, onder meer door zijn  exclusieve karakter en specifieke focus op innovatie. Mediapartner Architectura.be zal op de beurs aanwezig zijn en heeft een uitgebreid dossier rond dit evenement uitgebouwd.
Het succes van dit concept op maat van de (interieur)architect en ingenieursbureaus kan aan diverse factoren toegeschreven worden: Architect@Work toont enkel noviteiten; enkel voorschrijvers worden uitgenodigd; Architect@work is een totaalconcept met een hoogstaand seminarprogramma en de beurslay-out ontworpen door Creative Fo(u)r is onmiddellijk herkenbaar. Architect@Work wordt georganiseerd in samenwerking met NAV, BVA, KBKW en AINB.