Doorzoek volledige site
29 oktober 2018

TECTA beschermt tegen waterabsorptie, schade en verkleuring

Illustratie | © Eternit

TECTA is de nieuwste innovatie in het leiengamma van Eternit: een ingenieuze coating beschermt het lei-oppervlak tegen waterabsorptie, schade en verkleuring. Eternit vat zes redenen samen om voor TECTA te kiezen.

Authentieke uitstraling

TECTA-leien hebben een authentieke uitstraling: ze zijn mat, getextureerd en verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: de strakke Alterna TECTA, de gekartelde New Stonit TECTA en de gevlamde Umbra TECTA leien.
 

IJzersterke garanties

De TECTA-leien genieten van ijzersterke garanties: 30 jaar garantie op intrinsieke waarden (waterdichtheid, vorstweerstand en buigsterkte), 20 jaar op de homogene veroudering en 10 jaar garantie tegen korstmossen.
 

Vormvastheid 

Het waterdichte oppervlak zorgt voor een aanhoudend strakke vorm van de leien. De vormvastheid blijft gegarandeerd, ongeacht interne of externe spanningen. Bovendien zijn de leien gevrijwaard van witte uitbloeiingseffecten.

 

Krasbestendiger 

De gepigmenteerde coating beschermt de leien zes tot tien keer beter tegen krassen en stoten dan de klassieke standaardlei.
 

Vuilafstotend

Het verzegelde oppervlak van de TECTA-leien biedt bescherming tegen alle vuil en stof. Zelfs graffiti is eenvoudig te verwijderen.
 

Levenslang mooi

De authentieke, matte kleur blijft verzekerd dankzij de unieke afwerking van de TECTA-lei. Bij blootstelling aan uv behoudt de kleur drie keer zo lang als die van standaardleien.

GERELATEERDE DOSSIERS