Doorzoek volledige site
19 september 2009

AntwerpArchitects organiseert De Grote Architectuur- en Kunstquiz 2009

Nog niet zo lang geleden richtten enkele enthousiaste jonge ontwerpers, uit verschillende Antwerpse architectenbureaus, Antwerp Architects vzw op. Deze vereniging heeft als doel het promoten van de Antwerpse architectuurscene.

Nog niet zo lang geleden richtten enkele enthousiaste jonge ontwerpers, uit verschillende Antwerpse architectenbureaus,  Antwerp Architects vzw op.  Deze vereniging heeft als doel het promoten van de Antwerpse architectuurscene. 
Op termijn hoopt de vzw door het organiseren van evenementen-lezingen-tentoonstellingen-wandelingen-trips-workshops-nocturnes een ruim forum te creëren voor iedereen die in de ruimste zin geïnteresseerd is in architectuur.
 De eerste activiteit is ‘De Grote Architectuur- en Kunstquiz 2009’ en vindt plaats op vrijdag 23 oktober in een prachtige kerk in hartje Antwerpen. Meer informatie kan je vinden op de website, www.antwerparchitects.be.

Ook www.vlaamsearchitectuur.be verleent haar medewerking aan deze quiz: elke ploeg krijgt namelijk het boek “Vlaamse Architectuur vanuit de Lucht” mee.