Doorzoek volledige site
06 juni 2019 | EMILY NEES

Hedendaags interieur verpakt in begijnhofwoning

Project Fondatie Illustratie | Michel Vaerewijck
Project Fondatie Illustratie | Michel Vaerewijck
Project Fondatie Illustratie | Michel Vaerewijck
Project Fondatie Illustratie | Michel Vaerewijck
Project Fondatie Illustratie | Michel Vaerewijck

Een modern interieur in een authentieke verpakking, dat is waar project Fondatie voor staat. Zowel het ontwerp voor interieur als exterieur van de gezinswoning in Schilde zijn van de handen van Lene Van Look en Raymond Van Soens.

Deze nieuwbouwwoning, gemaakt voor een gezin met 3 kinderen, heeft een warm en hedendaags interieur. Wie het gebouw betreedt, komt terecht in de inkomhal. De grote witte vlakken, de hoogte en de akoestiek doen denken een kathedraal en geven de inkom een indrukwekkende en sacrale sfeer.

Lees verder op intsite.be