Doorzoek volledige site
27 februari 2013

Communication Awards voor Velux, Riello, HDD Design en Ecoworks

Om exposanten die het maximum uit hun beursdeelname aan Batibouw halen voor hun inzet te feliciteren, worden naar jaarlijkse gewoonte de Communication Awards uitgereikt. Velux werd beloond met een Communication Award voor de meest efficiënte beurscommunicatie voor grote standen. In de categorie standen kleiner dan 70 m² werd Riello tot winnaar uitgeroepen. De prijs voor de beste productpresentatie werd uitgereikt aan Ecoworks (<70m²) en HDD Design (>70m²)
Communicatie is voor bedrijven van aanzienlijk belang om zichzelf en hun producten op de markt te profileren. Door hun deelname aan Batibouw zetten de exposanten reeds een stap in de goede richting om de naambekendheid van hun firma te versterken. Om deze exposanten die het maximum uit hun beursdeelname halen voor hun inzet te feliciteren, worden naar jaarlijkse gewoonte de Communication Awards uitgereikt. De jury bestaat hierbij uit professionals uit de beurs- en communicatiesector. Tijdens de exposantencocktail werden de winnaars van de verschillende categorieën bekend gemaakt.
Het bedrijf Velux (Paleis 4 – stand 316) werd beloond met een Communication Award voor de meest efficiënte beurscommunicatie voor standen groter dan 70 m². Geberit (Paleis 7 – stand 107) en Ixina (Paleis 11 – stand 501) kaapten respectievelijk de tweede en derde plaats weg in deze categorie. In de categorie standen kleiner dan 70 m² werd Riello (Paleis 12 – Stand 510) tot winnaar uitgeroepen. Antargaz (Paleis 12 – Stand 413) en Ventilair Group (Paleis 12 – Stand 506) gingen respectievelijk met de tweede en derde plaats lopen.

De prijs voor de beste productpresentatie werd uitgereikt aan Ecoworks (Paleis 1 – Stand 124) in de categorie exposanten met een stand kleiner dan 70m². HDD Design (Paleis 3 – 320) ontving de eerste prijs in de categorie exposanten met een stand groter dan 70m². Het ging daarbij Duco (Paleis 12 – Stand 407) en Nelissen Bricks (Paleis 5 – Stand 511) vooraf. Deze laatste stand werd ontworpen door Ontwerpbureau Jan.