Doorzoek volledige site
17 september 2020

Zoontjens breidt assortiment formaten Dreen®Ceramica uit

Illustratie | © Zoontjens

Het Zoontjens-assortiment van Dreen®Ceramica en Dreen®Ceramicaplus is uitgebreid met meer keuze in formaten per kleur. Alle kleuren uit de Stone en Concrete Look zijn verkrijgbaar in 60×60 cm, maar het merendeel ook in 90×45 of 120×60. Ook groot formaat tegels van 90×90 cm zijn er in meerdere uitvoeringen. 

De kleuren van deze keramische tegels zijn opgesplitst in drie verschillende lijnen: Stone Look, Concrete Look en Wood Look. Kies de kleur die past bij de gewenste uitstraling of combineer meerdere kleuren en formaten! Op de kleurenkaarten staan de beschikbare formaten per kleur aangegeven.

 

Aanleggen dakterras met keramische tegels

Dakterrassen met Dreen®Ceramica worden aangelegd aan met het fixplate lock systeem. Dit systeem zorgt voor een stabiel en vlak loopoppervlak. De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. Hiermee liggen de tegels vergrendeld en kunnen ze niet verschuiven. De ondergrond blijft (indien nodig) bereikbaar, doordat de tegels ontgrendeld kunnen worden.

 

Ophogen dakterras

Met DNS® of de verstelbare tegeldrager kunnen we de keramische tegels ophogen tot de juiste hoogte. Bij keramische tegels van 90×90 is ophoging alleen mogelijk in combinatie met ons DNS®Large systeem.