Doorzoek volledige site
13 mei 2013 | JAN DANEELS

Archifun: wie zoekt, die wint!

De winnaar van onze boekenwedstrijd is (iets later dan gepland) bekend. Dit keer geven we het boek ‘Re-visiting – re-inventing BURO II’ weg, een mooie monografie waarmee het architectenbureau BURO II een tijdperk afsluit. Veerle Henckaerts gaf het juiste antwoord en zat het dichtst bij het goede antwoord op de schiftingsvraag. Proficiat, Veerle!
De winnaar van onze boekenwedstrijd is (iets later dan gepland) bekend. Dit keer geven we het boek ‘Re-visiting – re-inventing BURO II’ weg, een mooie monografie waarmee het architectenbureau BURO II een tijdperk afsluit. Ze fuseerden ondertussen namelijk met Archi+I. Veerle Henckaerts gaf het juiste antwoord (Gallo-Romeins Museum, rechtsboven) en zat met 600 personen het dichtst bij het goede antwoord op de schiftingsvraag (557 bezoekers). Proficiat, Veerle!

Let op: één beeld hoort niet in het rijtje thuis. Om het spannend te maken, voegen we ook nog een schiftingsvraag toe. Hoeveel mensen hebben dit bericht op donderdag 9 mei om 12:00u op onze facebookpagina gelezen? Dames en heren, place your bets.