Doorzoek volledige site
12 juni 2013 | JAN DANEELS

Winnaar boekenwedstrijd ‘Wat is mooi?’ (Bart Van Wijk)

Interieurarchitect Bart Van Wijk heeft vanzelfsprekend een zwak voor binnenhuisinrichting. Meer nog, hij gaf er recent een boek over uit. Daarin gaat hij op zoek naar wat schoonheid is of kan zijn. Ann antwoordde juist op de prijsvraag in onze boekenwedstrijd en wint een exemplaar van ‘Wat is mooi?'. Proficiat!
Interieurarchitect Bart Van Wijk heeft vanzelfsprekend een zwak voor binnenhuisinrichting. Meer nog, hij gaf er recent een boek over uit. Daarin gaat hij op zoek naar wat schoonheid is of kan zijn. Ann antwoordde juist op de prijsvraag in onze boekenwedstrijd en wint een exemplaar vann ‘Wat is mooi’. Proficiat!In het boek bouwt Van Wijk een verhaal op rond de (on)grijpbaarheid van esthetiek. Via twee langs elkaar lopende verhalen ontwikkelt de interieurarchitect zijn discours. Het fotoverhaal leidt langs gerealiseerde projecten van Van Wijk. De tekst gaat aan de hand van de beelden na wat dat nu is, schoonheid.

Ann gaf het juiste antwoord op onderstaande vraag. Van Wijk werd inderdaad geboren in Grand Bossa County, Liberia. Ann ontvangt een exemplaar van 'Wat is mooi?'. Aan de minder fortuinlijken: hou zeker en vast onze website in het oog. Architectura geeft immers wekelijks prijzen weg, dus faites vos jeux!

Diegene die het antwoord weet op de vraag waar Bart Van Wijk precies geboren is, maakt kans. Mail je antwoord voor woensdag 12 juni, 12u naar jan@architectura.be. Succes!