Doorzoek volledige site
25 november 2020 | ARCHITECTURA.BE

Waarom zelf artikels schrijven of vertalen als Palindroom dat voor jou kan doen?

Illustratie | Pixabay

Niet alleen foto’s maar ook degelijke teksten vormen een essentiële schakel in de communicatie van architectenbureaus. Heb je geen tijd of niet de juiste mensen om teksten te schrijven over de nieuwe projecten van jouw bureau?  De redacteurs van Palindroom en architectura.be helpen jou daar graag mee verder.

Als bepaalde bureaus veel meer aan bod komen op architectura.be en in andere media, wil dat niet zeggen dat dat bureau meer interessante projecten in zijn portfolio heeft dan een ander bureau. Veel meer heeft het te maken met de manier waarop het bureau communiceert over zijn projecten.

Sommige bureaus hebben hun vaste interne of externe medewerkers die volgens een vaste frequentie teksten uitschrijven over nieuwe projecten en die bezorgen aan architectura.be en aan de andere vakmedia. Geldt dat ook voor jouw bureau? Dan behoor je tot de uitzonderingen, want bij de meeste bureaus is dat niet het geval. En omdat de meeste medewerkers meer dan hun handen vol hebben of omdat niemand binnen het bureau het schrijven van goede projectartikels goed onder de knie heeft, blijft het vooral bij goede bedoelingen. Zonde, want zo blijven veel boeiende architectuurprojecten onder de radar.

Herken jij jouw bureau hierin? Dan is het wellicht een goed idee om te bekijken of je Redactiebureau Palindroom niet kan inschakelen om teksten te schrijven over jullie nieuwe projecten. Palindroom beschikt over 6 Nederlandstalige en 2 Franstalige vaste redacteurs die 100% gespecialiseerd zijn in redactionele artikels over bouw en architectuur. Voor redactionele bijstand op regelmatige basis bieden wij het systeem van redactiecredits aan. Eén redactiecredit komt overeen met één uur redactioneel werk. Een redacteur neemt in functie van wat afgesproken is zelf contact op om te polsen of er nog interessante dingen te schrijven zijn. Dat kan telefonisch, maar een afspraak ter plaatse kan ook. De redacteur schrijft de artikels uit en legt die voor ter nalezing. Als de tekst is goedgekeurd, kan hij zowel gepubliceerd worden op uw site als op architectura.be, intsite.be of circubuild.be en kan er eventueel ook een persrelease verstuurd worden naar de regionale pers en de vakpers.

Dankzij een relatief kleine investering kan je er zo zeker van zijn dat jouw bureau regelmatig kan uitpakken met nieuws op jullie website en dat het aan bod komt op een van onze sites en in andere perskanalen.

TARIEF REDACTIECREDITS

• 1 redactiecredit (€ 85)= 1 uur redactiewerk
• 10 credits kopen, 11de gratis (€ 850)

Geïnteresseerd? Bel ons op 011 56 19 50 of mail naar info@palindroom.be.