Doorzoek volledige site
16 september 2021 | STEF PENNEMANS

De Loftrompet: Thomas Roelandts (Marge Architecten) en Luc Vanhout (AIM)

Illustratie | AIM en Marge Architecten

Naar welke Belgische en buitenlandse architecten kijken onze architecten het meest op? Die vraag vormt het uitgangspunt voor onze podcastrubriek De Loftrompet. Vorige keer zat Kelly Hendriks (B-ILD) achter onze micro. Vandaag is het de beurt aan Thomas Roelandts (Marge Architecten) en Luc Vanhout (Architects in Motion).

Thomas heeft vooral een boon voor onderzoekend innovatieve bureaus zoals Poot Architectuur en B-ILD. Voor een buitenlands architect steekt hij onze noordergrens over. Meerbepaald naar Rem Koolhaas van OMA. Luc trekt naar Denemarken voor een buitenlandse architect. Hij vindt zich volledig in het mantra 'It must be fun' van Bjarke Ingels (BIG). Voor de Belgische architect zoekt hij het letterlijk en figuurlijk zeer dicht bij huis. 

Deze podcast werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze structurele podcastpartners: Colors of communication, communicatiepartner gepassioneerd door technologie, bouw en hr; Wienerberger, meer dan 200 jaar ervaring in baksteen, kleiklinkers en keramische dakpannen, Assiver, verzekeringsmakelaar gespecialiseerd in polissen voor architecten en ingenieurs en ten slotte KUBUS, partner in BIM voor ARCHICAD, Solibri & BimCollab. 

 

 

GERELATEERDE DOSSIERS