Doorzoek volledige site
01 december 2021 | STEF PENNEMANS

300ste Steen & Been van Filip Canfyn - Kritische blik op architectuur als onderdeel van de maatschappij

Illustratie | Rebel

Geen architectura.be zonder Steen & Been. Voor heel wat mensen is de wekelijkse column van Filip Canfyn in onze nieuwsbrief vaste lectuur. Het is niet voor niets een van de meest gelezen rubrieken op onze website. We zijn intussen al aan de driehonderdste aflevering toe. Reden genoeg om Filip Canfyn in de bloemetjes te zetten en uit te nodigen in onze podcaststudio, en zijn scherpe pen voor één keer in te ruilen voor zijn West-Vlaamse tongval.  

Driehonderd afleveringen van Steen & Been. Dat zijn heel wat uren met de pen in de hand. Daarom voelen we in deze podcast Filip Canfyn aan de tand over wat hem drijft bij het neerpennen van zijn wekelijkse column. Daarnaast vroegen we enkele bevriende architecten om een inkijk te geven in de persoon achter de pen en mochten ze hem alle vier één prangende vraag voorschotelen. Niemand minder dan Leo Van Broeck, Marc Felix, Niklaas Deboutte en Filips broer Bart Canfyn nemen deze taak op zich. 

Deze podcast werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze vier structurele podcastpartners. Reynaers Aluminium, dé specialist in innovatieve en duurzame aluminiumoplossingen; Vandersanden, het mooiste maak je samen; Assiver, verzekeringsmakelaar gespecialiseerd in polissen voor architecten en ingenieurs en ten slotte All Colors of Communication, communicatiepartner gepassioneerd door technologie, bouw en hr. 

GERELATEERDE DOSSIERS

GERELATEERDE ARTIKELS