Doorzoek volledige site
26 september 2013 | KEVIN MOENS

Protect organiseert seminarie over de architectenovereenkomst

Protect stelt vast dat het niet evident is om een goed evenwicht te vinden tussen een juridisch sluitende, maar ook een met uw opdrachtgever praktisch haalbare overeenkomst. Daarom organiseert de verzekeringsmaatschappij, speciaal voor startende en jonge architecten, een infosessie in Utopolis (Mechelen) waarin zal worden ingegaan op het belang van de gebruikte terminologie en het voorzien van clausules die zeker niet mogen ontbreken in uw overeenkomst.
 Protect stelt vast dat het niet evident is om een goed evenwicht te vinden tussen een juridisch sluitende, maar ook een met uw opdrachtgever praktisch haalbare overeenkomst. Daarom organiseert Protect, speciaal voor startende en jonge architecten, een infosessie in Utopolis waarin door Tom Cromphout, jurist studiedienst Protect, zal worden ingegaan op het belang van de gebruikte terminologie en het voorzien van clausules die zeker niet mogen ontbreken in uw overeenkomst. Aansluitend wordt de film Prisoners getoond.
Een bijkomend middel om mogelijke problemen te voorkomen, is volgens Protect het sluiten van een extra verzekering, met name de ABR-verzekering. Marcel Mertens, directeur Protect, zal verder toelichten hoe onderlinge geschillen tussen bouwpartners vermeden kunnen worden door het afsluiten van deze verzekering.


Filmvoorstelling Prisoners

Met de gratis voorstelling van de film Prisoners tracht Protect het nuttige aan het aangename te koppelen. Hier vindt u alvast de trailer terug. 
Praktisch

Wanneer: dinsdag 24 oktober 2013 van 18u00 tot 22u00

Waar: Utopolis Mechelen

Inschrijven doet u via dit inschrijvingsformulier.

Het seminarie is volledig gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Tijdig inschrijven is dus de boodschap.

Meer info vindt u hier terug.