Doorzoek volledige site
30 oktober 2013 | KEVIN MOENS

Protect organiseert infosessie ‘werfverslagen: belang en praktische aanpak’

Op woensdag 13 november 2013 organiseert Protect in de Kinepolis in Hasselt een infosessie over werfverslagen. Aansluitend aan deze infosessie volgt de filmvoorstelling van "Marina" De prent vertelt het levensverhaal van de overbekende Rocco Granata. ArchitectVittorio Simoni geeft na afloop een miniconcert exclusief voor de aanwezigen van deze infosessie. Hij zal met zijn band enkele nummers spelen uit de film.
Op woensdag 13 november 2013 organiseert Protect in de Kinepolis in Hasselt een infosessie over werfverslagen, waarbij ingegaan wordt op het belang en de beste manieren hoe je zo een verslag opstelt. Aansluitend aan deze infosessie volgt de filmvoorstelling van "Marina" De prent vertelt het levensverhaal van de overbekende Rocco Granata.
Architect Vittorio Simoni geeft na afloop een miniconcert exclusief voor de aanwezigen van deze infosessie. Hij zal met zijn band enkele nummers spelen uit de film.

Tijdens twee onderdelen worden het belang van het werfverslag en de manier waarop je dergelijk verslag het beste opstelt uit de doeken gedaan door Christophe Roelandt, gedelegeerd bestuurder van Protect en door Geert Blervacq, partner BURO II & ARCHI+I.

Het volledige programma vind je hier terug. Inschrijven doe je via deze weg. Wees snel, de plaatsen zijn beperkt.

Update: intussen is het seminarie volzet. Als zoethoudertje vind je hieronder de trailer van de film.