Doorzoek volledige site
26 maart 2014 | PHILIPPE SELKE

Rockfon publiceert tweede editie van Inspired By You

Rockfon heeft de intussen al tweede editie van het transmediale magazine Inspired By You uitgebracht. Dit tijdschrift dat zowel online als in papierversie beschikbaar is, geeft een overzicht van de nieuwste trends op het gebied van ontwerp en architectuur, waarbij de nadruk vooral op muur- en plafondoplossingen komt te liggen. 

Foto's, video's en tekst samengebracht in één magazine

Rockfon, een dochteronderneming van Rockwool International, is een van ’s werelds grootste leveranciers van rotswolplafond- en muuroplossingen en heeft daardoor toegang tot grootschalige en innovatieve internationale projecten. Het bedrijf wil deze ervaringen via Inspired By You delen met zijn klanten. Het resultaat is dit jaar een 91 pagina’s tellend overzicht met foto’s, video’s, interviews en artikels over architectuur en akoestiek. 

 

Van rasterplafonds naar hangende akoestische oplossingen

Deze editie toont de evolutie van klassieke rasterplafonds naar hangende akoestische oplossingen, waarbij architecten vaak gebruik maken van monolithische oppervlakken, gewelven, eilanden en baffles. Minimalistische interieurs brengen een heleboel akoestische uitdagingen met zich mee, en Rockfon praatte met verschillende teamleden over hoe zij hun projecten tot een goed einde brengen. 

Het exemplaar is dit jaar gratis te downloaden via de website van Rockfon of kan in een papieren versie aangevraagd worden.