Doorzoek volledige site
15 februari 2010

Led there be light – nieuwe led-toepassingen

Led drukt hoe langer hoe meer zijn stempel op de verlichtingssector. Logischerwijze kan u ook op Batibouw kennismaken met een aantal nieuwe led-toepassingen.

Led drukt hoe langer hoe meer zijn stempel op de verlichtingssector. Logischerwijze kan  u ook op Batibouw kennismaken met een aantal nieuwe led-toepassingen.

Microleds – nieuwe generatie led-verlichting van Microman

Anders dan de multileds op de markt werken de zogenaamde microleds van Megaman met 92 leds uit het hele spectrum vertikaal tegenover mekaar geplaatst. Deze innovatie geeft een warme kleur en gelijkmatige lichtverspreiding. Nu het kleurgebruik alsmaar meer aandacht krijgt in het interieur, is Megaman ervan overtuigd dat het een belangrijke troef is dat de microleds de kleuren optimaal tot hun recht laten komen.
Lees hier het volledige artikel.


Rosco : vloerrooster met led-verlichting

Op de stand van Rosco worden onder inloopdouches getoond met roestvrijstalen afvoergoten, gekenmerkt door een geringe inbouwhoogte. Ze zijn verkrijgbaar  in 3 uitvoeringen waaronder ook een luxeversie die optioneel met ledverlichting kan uitgerust worden. Bron: Batibouwdossier van Livios