Doorzoek volledige site
26 februari 2010

Danny Windmolders volgt Gilbert Van Hecke op als NAV-voorzitter

NAV, de Vlaamse Architectenorganisatie, stelde op zijn Algemene Vergadering van dinsdag 23 februari Danny Windmolders aan als de nieuwe nationale voorzitter.

NAV, de Vlaamse Architectenorganisatie, stelde op zijn Algemene Vergadering van dinsdag 23 februari Danny Windmolders aan als de nieuwe nationale voorzitter.

Arch. Gilbert Van Hecke geeft na vier jaar de fakkel door aan de 51-jarige architect Danny Windmolders uit Hasselt. De nieuwe NAV voorzitter is vennoot in het architectenbureau FCS en docent aan de Provinciale Hogeschool Diepenbeek departement architectuur. Met een open visie wil Danny Windmolders verder timmeren aan NAV. Sterke aandacht zal verdergaan naar ondersteuning, begeleiding en belangenversterking van het architectenbedrijf.
De Algemene Vergadering kan met tevredenheid terugkijken op het mandaat van Arch. Gilbert Van Hecke. Naast een jaarlijkse aangroei in ledenaantal werd de actieradius stevig uitgebreid in de domeinen informatie, vorming, projecten en belangenbehartiging. Gilbert Van Hecke verloor hierbij niet uit het oog dat samenwerking en kwaliteitszorg centraal staan.

Naast de aanduiding van Danny Windmolders werden de mandaten van ondervoorzitter en secretaris eveneens vernieuwd. Arch. Koen Willem (Damme) en Arch. Guy Van Den Bogaert (Dendermonde) worden beiden ondervoorzitter en Marc Hendrickx wordt secretaris.
Het management van de organisatie blijft in handen van directeur Bart Verstraete. Sinds 2005 is Bart Verstraete algemeen directeur van NAV. Het NAV secretariaatsteam krijgt vanaf 1 mei versterking van Ir-architect Geert Michaux die mee zal werken aan de verdere uitbouw van de kennisdatabank van NAV.